CansuDRY 12.haftamda yapılan testte rubella igm 0.89 çıktı. Hastanenin referans aralığı 0.90 altı negatif. Benim değerim çok sınırda. İgg ye bakılmadı. Sonucu henüz doktora göstermedim. Sizce riskli mi?
DemetDigesu CansuDRY rubella kızamıkcık yanı bunu gecırıp bagısıklık kazandıgınız anlamına gelıyor korkmanıza gerektırcek bır durum yok aklıne sızın ve bebegınız ıcın ıyo bırsey bır daha bu hastalıga yakalanmayacagız anlamına gelır
CansuDRY Konul_Nilay Doktora soracağım zaten. Salı günü randevum. Bu yüzden burada sordum. Rubellanın ne olduğunu biliyorum. Bu testi yaptırıp benimkine benzer değeri çıkan var mı merak ediyorum.
CansuDRY DemetDigesu İgg sizin dediğiniz. Yani bağışıklık igg ile belli oluyor. İgm şu anda olduğunu gösteriyor. Benimki igm. Yani bağışıklığım olup olmadığı belli değil. Sadece değer yüksek mi değeri buna yakın çıkan var mı onu merak ediyorum.
DemetDigesu CansuDRY tekrarlar testı muhtelemen ası mutlaka olmussunuzdur ası olanlarda bagısıklık oluyor
Nur9286 CansuDRY benim de igm de sorun gözüküyordu hatta doktorum endişelenip beni de panik yaptırdı günlerce üzüldüm sonra 3 lü tarama istedi çok şükür ki herşey normal çıktı 3 lü tarama yaptır bence için rahatlasın üzülme bazen böyle şeyler olabiliyor
CansuDRY DemetDigesu E nabızda olup olmadığım görünmüyor. Ben de hatırlamıyorum hiç. Hayırlısı artık. Teşekkür ederim.
Nur9286 CansuDRY sonra üçlü taramada ıgm 0,695 ile negatif 👎🏻 yani üzülme canım 3 lünü yaptır üçlü de de kan alıyorlar