Sagliklagel Liv hospital tolga şişliyi öneririm.Bu arada kizlar konu dışı ama sormak istiyorum samsunda hamile diş cekim yaptiracak olaniniz var mi??varsa hamile elbisesi aldjniz mi nerden aldiniz,hangi fotograf studyosusnu dusunuyorsunuz?
Sagliklagel betussa randevuyu internet sitesinden veya arayarak alabiliyorsun.Cok rahat bir sekilde istedigin vakitlerde bulabilirsin diye düşünüyorum sahsen benim icin öyle
Sagliklagel sevval55 yaa ben de bakiyirum oraya nasip olursa aklimda olan yerlerden bir tanesi.net bebek var nihat ortadag var bir de.hamile elbisesi falan baktin mi ?
sevval55 Sagliklagel nihatı biliyorum canım arkadasmızdı foto net güzel evet anı deposu biraz pahalı. Elbise henuz bakmadım son aya bakıcam daha 3. Aydayım☺️
sevval55 Tolga şiiliye giferseniz size test falan hep kendi hastanesinde yaptırmak istiyo 300-400 fiyat cıkıyo arkadasımdan biliyorum. Aynı testleri saglık ocagında yapabiliyosunuz bide kıxlar liman hastanesi testlerde vok uygun ben medicanadaki 400 liralık tahlilleri limanda 75 tl ye yaptırdım☺️ Mutlaka saglk ocagında olmazmı diyin yoksa hastaneye kazandrmaj içib neler yapıyolar
sevval55 betussa özelde parayı veriyosun ya istersen sülaleyi sok😂 devlete gitmistim hamile kalmadan odaya 10 kişi birden alıyolar hasta özeli diye bişey yok. Benim doktorum eşim gelmeyince kızıyo hatta onunda cok ilgili olmasını istiyo anlatıyo surekli