Merhaba sevgili anneler, size dogum surecimi anlatmak istedim.
34 haftalık gebeydim. 28.haftamda canim babami kaybettim. Ve kayıptan sonra uzuntu stres ve plasantadan kaynakli bebegimin kilo almasinda gerileme oldu. Haftada 30 gr 50 gr aliyordu. Doktoruma cok guveniyordum. Ilk baslarda suyumuz iyiydi ama doktor kontrollerimizi haftada 3 e cikarmisti beslenmesi zor oldugu icin suyu azalmaya basladi. 1 bucuk aydir nasil stres yasadim size anlatamam. Okumadigim formlar haberler kalmadi. 7 bucuk ay hamilelik cok kolaydi ama sonlari bir okadar stresliydi ama cok sukur.. doktorum 32. Haftada tedbir icin ciger gelistirici igne vurdu. Ve bana suyu azaldifi icin hareketlerini daha iyi kontrol etmemi soyledi. Icerdemi kalmasi yoksa cikmasimi iyiydi. Korkuyordum daha 1 ay once yogun bakimda yatan babamla yasadiklarimi minigimle yasamak olmasi dusuncesi beni cok uzuluyordu. Doktorum da zayif olmasi illa kuveze yogun bakima alinacagi anlamina gelmez diyordu. Neyse bugun kontrolümüz vardi suyumuz yine azalmisti ve doktorim artik beklemenin bir anlami olmadigi dogum sürecini baslamamiz gerektigini söyledi. 06.07.19 saat 17.05 de oglumu sezaryan ile dunyaya getirdim. Spnal oldugum icin her anina sahit oldum. Ve yavrum cok sukur suan benimle ayni odada. Nefes alis verisi de iyi emmesi de. Insallah hep böyle gider ve taburcu oluruz. Benimle ayni durumu yasayanlar bol bol.dua edin unutmayin ki bebeklerimiz yuce yaradana emanettir.