Gizest Kbra7777 Bu arada birgebeningunlugu çok yoğun olduğundan geç dönüş yapabiliyor yumurtlama olursan kaçırma cevap beklerken aman diyim. İstersen Instagram'da eylul_yldz344 e mesaj at testle alakalı ben ona atmıştım yumurtlama mi değil mi diye sağolsun hemen dönüş yapmıştı yardımcı olmuştu
Kbra7777 Gizest aa çok teşekkür ederim bu çok iyi oldu 😊bugunde test yaptım çok silik çatladı mı anlamanıştım bende hemen ona atayım en iyisi
Pukhett Kbra7777 ben teşekkür çizgisinin daha koyu olması gerekiyor diye biliyorum. Ama testlerin duyarlığı farklı olabiliyor. O yüzden ağrı batma hissi varsa günü değerlendir bence 😊
Kbra7777 Pukhett yani bende öyle biliyorum ama kaset test birde idrarımı öyle 4 saat tutamıyorum bi saat anca 😂😂
Gizest Kbra7777 canım bide testlerini öğlen 12.00-16.00 arası yapmalısın 1saat önceden de sıvı alımını kes.Sen hep akşam saatleri yapmışsın öğlen daha düzgün sonuç veriyo aklında bulunsun. Belkide o yüzden silik. Gün içinde 1kere yap test kafan karışır yoksa sürekli
mrs Kbra7777 canım ben kullandım geçen ay ikiside aynı renk oldugu gün hatta 10.gün olmuştu bir ara hiç olmucak aynı renk diye düşünmüştüm ama yumurtlama oldugu gün kıpkırmızı iki çizgide aynı oluyor
Kbra7777 mrs anladım cnm benim 13.gün bugun birde geçen takvime göre ayın 11 idi bizde ayın 11 inden önceyi değerlendirememiştik
Kbra7777 Naz60 geçen ay takvime göre kaçırdığımı düşünüyorum ve de batma akıntı belirtilerim bakalım yapmaya devam edeceğim teşekkürler
Kbra7777 Gizest çalışıyorum müsait olamıyorum akşam 10 da da uygun olur diyor bir gebenin günlüğü hergün bi tane yapıyorum zaten
Gizest Yvsbsra arkadaşlara katılıyorum canım bugün yumurtlama.bugünü bide 3gunu degerlendir. Yarın siliklesirse Yumurtan çatlamıştır, siliklesmezse testi öteki gün bı daha yap o gün kesin çatlar siliklesir😍 hadi inşallah hayırlısı olsun
DiplomaliEvHanimi Yvsbsra o zaman bugunu ve ardindan 3gunu degerlendirin tabi teste devam catladiginda birakilacak artk test. Oyle ogrenmistim ben