Alarasel Zeynepzeze cnm gerek yok ya biz mesela oto koltuğu aşcaz inşAllah doğsn bi üç aylıkkn falan alırız. Bebek arabaınıda pısetli almadk kesinlklede tavsiye etmem
Zeynepzeze Alarasel Oto koltuğuna 9 Aydan sonra kullanılıyor diyorlar ama 🤷♀️ Bende direk onu alırım diye düşünmüştüm
kevsergoktas Zeynepzeze ya pusetler varya onlardan alsan yeter bence yani tek parça emniyet kemeriyle sabitleniyo arabaya ben bi tane aldım daha sonra bebek arabasıyla kullanmaya uyumlu bebek arabası almadım daha
AygyulSina Zeynepzeze ozaman sadece puset onerim cnm benim aldigim bebek arabasi yok turkiyede. Maxi cosi cabriofix aldik cnm biz ama adaptoru ile kulanmadik nornal kemer ile bagladik hep halada kulaniyoruz zaten 3 ayimiz kaldi oto koltuguna gecmeye
Alarasel Zeynepzeze öyle yap canm heleki şu travel sistemler tam bi para tuzağı 1 yaşındn sonra çocuk içinde sıkış tepiş olcak çok gereksiz iç ebatları çok küçük bn almadım buyuzdnde.
kevsergoktas Zeynepzeze mothercare de e bebekten fln bile daha uygundu fiyatları ben 1 ay önce aldım oraya bi bak mutlaka almadan bence
Zeynepzeze Alarasel Travel öyleymiş canım sığmıyormuş çocuk bi süre sonra. Sürekli de araba alacak değiliz en iyisi kullanışlı bir şey almak
Zeynepzeze AygyulSina Türkiye de satışı görünüyor ben bir bakayım bu markaya. Bebek arabası için de aynı markayı kullanıyor musunuz? Ben farklı olmasın istiyorum
Esramese Zeynepzeze arabaniz yoksa bence kuru kalabalik evin icindede pusette yatirmicagna gore tasimakta zor oluyor 1aydan sonra ağırlaşınca
Zeynepzeze Esramese Araba var canım, ben bilmediğim için oto koltuğu alırım demiştim ama şu an için puset daha uygun diyor arkadaşlar
AygyulSina Zeynepzeze ayni degil cnm soylim yine ismini belki yurt disindan getirte bilirsin moon cool stone fishbone ismi