alaTarsuslu AzizeYaman çok güzel bi isim😊 benimde oğlum olucak adını çağan koyucam 😊 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻
AzizeYaman alaTarsuslu Aminnn çok teşekkür ederim. Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺
AzizeYaman zlemYeilyeniceTop Evet yalnız Çağan da güzel ama eşim Çağan istedi bende Eymen ya da Muaz istiyordum Eymen daha uyumlu oldu ona karar verdik
AzizeYaman Gtekin 37+4 günlük hamileyim 4 gün önce sonunda zar zor karar verdik. Çok zorlanıyor insan ya
NimetMuratTaku Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım çok güzel isim bulmuşsun canım hayırlı olsun inşallah
NimetMuratTaku Hoşbuldum 16 haftalık oldum banada erkeğe benziyor dediler heyecanla perşembe yi bekliyorum üç kızım var hayırlısı tabi sağlıklısı öncelikle 👼🏻👼🏻
AzizeYaman NimetMuratTaku Herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlatlar olsunda sonrasında Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ☺
Bhr34 24 haftadayım benim oğlumun hala bi ismi yok bu gidişlede bulamıcaz.benm buldugumu eşim beğenmiyor onun buldugunu ben 😂😂
AzizeYaman Bhr34 Benimde öyleydi eşim en son dedi bence isim koymayalım aklı erdiğinde kendi ne isterse onu koysun 😁😁
AzizeYaman [bilinmeyen] İnsanın kafası çok karışıyor her isim kendince çok güzel. Bizim herhalde daha haftamız olsa netleştirmezdik 😁 cinsiyet belli olduğundan beri ben Muaz Muaz dedim durdum ama sonunda buna karar verdik