Leyliiii Filizak Elimden geldiğince sol tarafta yatmaya çalışıyorum bacak arama da yastık koyuyorum ama yinede gece bazen uyandığımda sırt üstü yattığımı görüyorum 🤦🏻♀️😂😂
GuelGltkn Filizak ben öyle uyuyamiyorum bile 28 haftaligim sirt üstü uzandigim zaman nefes darligindan rahatsiz oluyorum en iyisi sag tatafa yatmak kan dolasimi icin
Ebrs Filizak en rahat pozisyonun hangisiyse öyle yat canim. Sirt ustu bazen hamileler zorlaniyo rahme yük biniyi diye yatmayin diyolar ama sen rahatsan sorun yok. Ben hamileligim boyunca yan yatamadim hep sırt üstüydüm
Nurecren Filizak Aynen bende pek sevmem zaten kendimiz icinde saglikli degil ama, simdi bende yatmak istiyorm 🤭🤭
Filizak Nurecren yasak olan ne varsa yiyesim geliyor yatmayı da gördüm ya bu seferde sırt üstü tatasın geliyor 😂
Ebrs Filizak doguma kadar öyle oluyo maalesef canim 😊 ben dogru pozisyonu bulup uykuya gecene kadar sabah oluyodu😂
Brnaebu Filizak dr banu çiftci nin youtube videousunda izlemistim 6.aydan sonra sirt üstü yatmak önerilmiyor çünkü bizim kalbimize giden damarlar tam belimizin ordan geciyormuş hafif yan destek koyarak yatilabilirmiş.ama 6.aydan sonra hem bizim kalbimize hem de bebege giden kan akısını azaltmamak icin sağ ve sol dönüsümlü yatmak daha iyiymis canim
SemaAsya DuygumKlc Bende de kan akışında direnç var bir tarafta o nedenle sağa yat dedi baştan. Hep öyle yaptım sonra da sola yat dedi.
SemaAsya Filizak aslında iyisi kötüsü diye bir şey yok ama doktorunuz aksini tavsiye etmediği sürece sola yatmak doğru. Ama kan akışı hem sağ hem sol taraftan olduğu için akışda bir zorluk, direnç durumu varsa ona göre değişiklik gösterebilir.