Kucukannee Ya yavrularımızın ne zaman doğacağını bilmemek çok can sıkıcı meraktan ölüyoruumm👊🏻 Hani bilsek de biz de işlerimizi halledebilsek gurbetteyim annemi çağırıcam yanıma ama ne zaman doğacak bilemiyorum prensimin 🤷🏻♀️
MinikPrensesAnnesi Kucukannee aynı dert bende de var😬 neye göre çağırıcam hiç bir fikrim yok 🤷♀️ umarım yaklaştığında haberimiz olur 😁
Esramese Kucukannee son 27 gün ne zamn gelir bilmiyorum yarin bile olabilir sancilr basladi biraz icim icime sığmıyor
Nagihantilbac Kucukannee benimde son 26 gün kaldı sanki heran adet olacakmış gibi hissediyorum. Karnım sertleşiyor ağrı giriyor. Belime ağrı giriyo. Allahtan annem 1 saatlik minibüs mesafesinde. Ama ne zaman gelecek benim prensesim bilmiyorum.
Esramese Kucukannee onceki giren minik agrilarida bisey sanardim onlar neymiski dogum psikojsi sardi iyice
Yaser27 Kucukannee benim ki zorunlu sezeryan olacak o yüzden tarihini biliyoruz bilmeden önce bende sizin gibiydim zor belirsizlik 🙄
Kucukannee ezehra ay ruyamda görüyorum bir bebekle ilgilendiğimi ama her rüyada farkli bir yuzde yavrum bana benziyor ama 3D ultrasonda gordum😍
Yaser27 Kucukannee ben daha önce rahimden operasyon olduğum için normal doğum yapamıyorum ilk hamileliğim ve zorunlu sezeryan olacak