nageyey Ozkrs Rabbim hayırlı evlat etsin, sizle birlikte büyüsün inşallah 🙏🏻 Sizin adınıza çok mutlu oldum, tebrik ederim 😍🥰 benimde bir sorum olucak hangi şehirde ve hastanede doğum yaptınız acaba?
Esra_hiranur Leyliiii sagol canim valla ceviz desen süt fındık pekmez yani yiyorum iste orasi tuaf geliyor yememe ragmen bebege olmamis kilo hep bana gelmis galiba 😊
Leyliiii Esra_hiranur hamilelikte kişiden kişiye değişiyormuş bende 32 de gittim 1950 gram dedi normal dedi doktor bana da az gelmişti ama sağlıklı olsun yeter 😍❤️🤰🏻
Esra_hiranur Leyliiii yok canm masallah senin iyi olmasi gerektigi gibi ben kilo almasindan cok yana degilim ama oldugundn zayıf olmasin yeter zaten normal bi bebek 3500 yada 3800 olmasi gayet normal
Serensevgin Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza 😍 benimde 33.haftam geçen doktora gittiğim zaman sancım varmış ama hissetmiyorum ben nst de çıktı sizin kullandıgınız ilacı verdi doktorum ve evde yatış verdi bende çok korkuyorum şuanda erken doğum olabilirdye evde yatmam çok sıkıcı😩
Ozkrs Serensevgin allah yardımcın olsun 🤲🏻 Biraz sıkıyo yatmalar ama bebişler için hersey çekiliyo ☺️
Ayseyetim Ozkrs rahim agzi uzunlugunuz 16. Haftada kac olculmusti acaba ve neler yaptiniz anlatabilirmisiniz
Ozkrs Ayseyetim Ayseyetim sınırdaydı ölçüyü hatırlamıyorum. Yürüyüş ağır kaldırma ilişki yol yasaklandı. Ev işlerimi yapıp hep uzanıyodum. 36 haftaya kadar böyle geçti. Çıkıp dışarıda gezme olayım maalesef olmadı
Selinish_ Ozkrs ne güzel anlatmışsınız valla heyecanla merakla okudum ne güzel mutlu son . Allah herkese güzel doğumlar nasip etsin . Sağlıkla mutlulukla büyüsün bebişiniz 🙏
Deletedmom6373 Ozkrs Kaç dikisin var canım benimde dikislerim çok fazla ve çok aciyor 5 gün oldu bugun doğum yapalı
Meryemoz Ozkrs tebrik ediyorum guzel anne Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin guzel gunlerini gostersin
fadimdurmus Ozkrs öncelikle allahım bağışlasın gözünüz aydın 😚 ama bişey dikkatimi çekmiştir hep beslenme tarzınız nasıl oldu meyve ağırlıklı muz ağırlıklı mi beslendiniz bebeginiz nasıl bu kadar 4 kilo oldu hatırladığımız kadar yazarmısınız
Ozkrs fadimdurmus meyve nerdeyse hiç yemedim sadece son bir aydır karpuz yiyodum o da en az kilo aldığı dönem. Standart ne varda onu yedim kuru baklagil sebze süt yoğurt yumurta vs. Neredeyse her gün iki öğün yerdim çok iştahlı değildim. 9 kilo aldım zaten