Leyliiii Esra_hiranur merhaba Canım bende 32 haftada gittiğimde 1950 dedi doktorum normal dedi ama benim içim rahat etmedi evde ceviz vardı kabuklu bir kavanoza kırıp doldurdum sabah kalkınca aç karna 4 tane ceviz yiyiyorum üstüne de bir tatlı yada yemek kaşığı pekmez yiyiyorum aç karna biraz zor oluyor ama mecbur 😂sende dene 23 Temmuz’a kontrolüm var inşallah işr yaramıştır 🙏🤲🏻❤️🎀🤰🏻
Ozkrs Esra_hiranur valla ben özel biley yapmadım. Paketli gıda tüketmedim. Normal yeşillik çorba süt tarzı şeyler yedim. Zaten 4ay kusmam oldu sonra sonra yavaştan yemeye başldım cevizd n sütten dilan tiksiniyodum
Minisminis Gözünüz aydın, ben daha yeni örendim 5 haftalık hamileyim heyecanla okuyorum bu yasananları. İnsallah saglıkla gelsin bende kolayca atlatayım☺️
mrul Allah analı babalı büyütsün bende 38+4 günlük oldum heyecanla bekliyorum senin yaptıklarını şimdiden yapmaya başlayacağım 😁❤️
Esra_hiranur Leyliiii sagol canim valla ceviz desen süt fındık pekmez yani yiyorum iste orasi tuaf geliyor yememe ragmen bebege olmamis kilo hep bana gelmis galiba 😊
ZsSahin Ozkrs Rabbim bundan sonrasını da kolaylıkla geçirmen için yanında olsun inşallah Allh hayırlı uzun ömürler versin 🥰
Ozkrs Glydn yapılır ya. Bu kilo muhabbetinden sezaryen sadece burda var. Yurtdışındakilere sorun kilodan dolayı doğum şekli değişmez. Allah yardım ediyo