Cansuozcan Ruyaninprensi işte bide bisey alıyorsun mesela cok sey alma herkes getiriyor kıyafet ya bu benim ilk bebegim tabi ki De alıcam gözüm niye kalsın ben bebegimi istediğim gibi giydirmek istiyorum
Cansuozcan Serrameri hic sorma ya cocuk dogunca bir ton eksigi olacak niye sıkısayım ben param var ki alıyorum Allahtan benim kocam da oyle değil alır valla bebegin simdiden nrdeyse herseyi hazır sükürler olsun 🙏
Cansuozcan Serrameri yaaa son söylediğine katılıyorum o gelsin siz gelmeyin bile dedikleri oluyor ben niye cocuk dogurdum size gelsin diye mi oldu baska size gelecek ilerde beni takmayacak valla kssura bakmasın kimse ben dogurdum bakmasını da bilirim
Cansuozcan Htcgkn7301-- bebegim icin gerekirse sabaha kadar da ayakta kalıcam bunlar bizi ne sanıyor ben anlamıyorum iyi ki bi cocuk büyütmüşler biz büyütemeyiz onlar gibi sanıyorlar gücüm neye yeterse o sekilde bakarım kimse bakmasın abi o benim bebegim
Cansuozcan Nani926 onlarda aklını basına alsın dinlemesin benim kocam artık o yani tabi ki de benim istediğim gibi yapmalı herseyi bi kere annenin karısması hata
Cansuozcan Defnemmm2301 artık bu kaynanalara cinsel hayatımızla ilgili de hesap veriyoruz sanırım sanane bakacak olan benim demek ki var ki bende o güc yapıyorum demi 🙄
Cansuozcan filozofiye ya arkadas allah bilir onu Allah korusun sonrasında da bisey olabilir neden insanlar bizim canımızı yakıyorlar 😤
Ozge3747 Reparista Ben de buna gıcık oluyorum, bir de “Çocuk yetiştirmek,bakmak çok zor” diyorlar, ee biliyoruz bile bile istiyoruz çocuğu zaten ama zorsa kendileri niye yapıyor anlamıyorum.
Cansuozcan Ozge3747 hic bisey kolay degil bu hayatta dünyaya getiriyorsak bakarız da anne herseye katlanır onlar bizim canımızın parcası, 💜💜
Ozge3747 Cansuozcan Kesinlikle öyle bir de benim bebeğim çok uğraşılarak kavuşulmuş bir bebek ona rağmen bu lafları duyunca sinir oluyorum. ☺️ Bazı şeylerin farkında olarak istiyorsun zaten bebeği ama bunu söyleyenlerin de nedense 2-3 çocuğu var, zorsa 2.yi niye yaptın yani??
Mamas Cansuozcan Eltim benim bebeğimin hep erkek olmasını istiyordu kendi oğlu tek erkek arkadaş olsunmuş ona 🙄 Bir keresinde şey demişti oğlan doğuramazsan söyle de ben doğurayım oğlum tek kalmasın demişti 🤮🤮 Ay aklıma geldikçe sinir oluyorum seviyesiz kadın !!
Cansuozcan Ozge3747 ooff valla ya sen niye yaptın o zman cocuk yapmasaydın madem zor zaten insanlar bi bebegi olsun diye dua ediyor sonrasında olunca da milletin laflarıyla ugrasıyor 😤
Dilanserdar 16 haftadayken bebek ultrasondan çokk hareketli görünüyordu doktor bebeğin çok hareketli demişti bende çok sevinmiştim sevincimi yengemle paylaşmıştım bana yok artık halay çekiyo el sallıyor diyip beni her gördüklerinde bu dalga gecip bebeğin halay takla atıyormu diyip dalga geçiyorlardı
Serrameri @Cansuozcan fırsat vermemek lazım icraat yok ama laf çok onlarda ve evet utanmasalar banada sen gelme çocukla oğlum gelsin diycekler de diyemiyolar. Ben ayrıca kaynanama hayatta güvenipte çocuk emanet etmem büyük konuşmuyum da yinede kadın asla bakmıyo yani aç mı tok mu onu bile bilmez aklına gelmez yedirip içirmek sefil olur öyle bi durumda gerek yok o yüzden mesafe iyidir haftada bir götürürüm görürler yeter zaten eşime de söyledim doğumdan sonra 1 hafta annemle kalıcam sonra eve gelicez zaten eşiminde yıllık izni var sende iznini alırsın evde ikimiz bakarız dedim kimseyi istemiyorum evde dedim allahtan onada tamam dedi yoksa uğraşamam ben hiç kaynanam gelir elini sürmez bişeye çocuğa bak desem bakmaz zaten hayatta da susmuyo kadın. Kalsa desem evde bizle gece geç yatıyo sabah 12 den önce kalkmıyo zaten evimde yerim yok gelenim gidenim olur illaki onun keyfini bekleyemem hiç 🤦♀️ Bunların hepsini şimdiden düşündüm sonra bana dert olmasın diye 😂
AryaMina Kızıma hamileyim 8 ay herkes gidip gelip erkekmi diye soruyor sinir oluyorum karnım sivri duruyormuş 🤰
Cansuozcan AryaMina ısrarla kız demeye devam et Allah izin verirse ikinci bebegimiz erkek olacak dersin 😂
Semooshh Cansuozcan bende anlam veremiyorum inanki bana yapılan herşey de gözleri var gibi kendileriyle kıyaslıyorlar habire. Başka şehirdeyim ve üstesinden gelmeye çalışıyorum herşeyin. Kimseden ne maddi ne manevi beklentim yok bir kere bile Bi beklenti dile getirmedim hem kendi hem eşimin ailesine. Eşimin ailesi ne yapar ne konuşur kendi hallerinde. Bizimkiler yapmaz gene konuşur. Annem babam hariç tabiki.. Annem babam bana ne yaparsa yapar yapıcam der ya da dile getirir bunlar muhalefet olur caydırır bende yorumsuz kalırım.
Merve612506 Cansuozcan Allah razı olsun hepimizinki iyi olsun inşallah sağlık sıhhatle kucağımıza alalım haklısın işte 🤦🏻♀️💖