Hamilelilkle ilgili kaynanam 3.ayımda ay, şimdiden böyle 9aya nasıl, olursun, acaba falan dedi 😅 göğüslerin büyük biraz göze batmış. Taktığım çamaşırdan dedim susturdum. Eltim türlü hurafeler anlattı bahsetmek dahi, istemiyorum hamilelilkle lohusalıkla ilgili. Kendine sakla dedim, kafamı böyle şeyler için yoramam yaşayıp görücez falan. Ben kendi ablalarım la baş edemiyorum sinir ediyorlar her şeyime muhalefetler. Ablalarım olmasa gözleri var diyicem. Annem beşik alıcam der birisi der annelerin durumu yok almasınlar beşik fuzuli.. kendi ev alır annemler ev hediyesi bulaşık makinesi alır götürürbdurumları yoktu almasınlar demez. Diğeri ne gerek var beşiğe yatağında yatır der. Ki ben zaten anneme sen alma biz alıcaz demişim yani hiç Bi beklentim yok aksine alma diye uyarmışım. Geçen gün Bi tanesi diyo anne demiş ben kalıcam yanında sende gel ben anca bebeğe bakarım sende yemek iş falan yaparsın kız yapamaz halsiz olur ağrısı olur bu da diyo bana kusura bakmasınlar benim, adıma karar da vermesinler benim gelmeye niyetim yok başka zaman gelirim ben yanına kalırım falan oda keyif için amaç zaten yardıma gelmemek. Aman ne bilim Bi çok şey hiç Bi beklentim yok Ken öyle Bi yapıyorlar ki sanki ben talep ediyorum. Ben kimse gelmesin istiyorum zaten. Annem Gelicem demiş nasıl yok diyim banada Bi akıl verin.. Annem gelsin de ben diğerlerinin ağzını nasıl kapatim baya dert yandım ama uykularım kaçıyor düşünmekten bütün, huzurumu bozuyorlar dengem şaştı. Strese girdim