Hikayemiz biraz buruk başladı bizim. annemi kaybettiğim gün allah tarafından gelen bir hisle kendi kendime dedim ki hamileyim ben 😥 Oysa imkansızdı korunmaya ragmen.fakat Allahın hikmetinden hiçbir zaman sual olunmayacagını o dakika daha iyi anladım. Rabbim bi can alırken bir can vermişti resmen bize.. İsyan etme bak sana sabrını veriyorum dedi belkide.. Adını mucize koydum ve dokuz ay bir mucizeye tanıklık ediyor olmanın en canlı şahidi olup onu içimde taşıdığım için binlerce kez şükredip mutlu oldum. Zor oldu alışmak ama içimde büyüyen bebişin varlığı annem hayatta olmasa da yanımda olduğunu biliyor olmam beni ona sımsıkı bağlandırdı. İlk zamanlar zor bi hamilelikti Benm için kullandığım roacctune adlı ilacın bebeğimde oluşabilecek sıkıntılarını bildiğim için çok içime dert ediyordum acaba bebeğime bişey olacak mı diye. Doktor doktor gezdim kimisi bir ay geçince hamile kalsan bişey olmaz dedi kimisi de altı ay muhakkak geçmesi lazımdı dedi. En son bir profesöre gittim bir de onun ağzındn duymak istedim. Bana dediği Keske ilk bana gelseydin kürtaj yapardım dedi😨 basımdan aşagıya kaynar sular döküldü doktora bağırıp çıkıştım 🤬 siz ne diyorsunuz ben bir bebegin yasam hakkını nasıl elinden alırım o bana lütfedilmiş bir hediye diye bağırıp çıktım odadan. 🤧O an belki beş dakikalık bişey bi ağlama
tuttu ve kendime gelmem çabuk oldu. Gözyaşlarımı silip acıların en büyüğünü kendimce tatmış biri olarak bu saatten sonra hiçbir şeyin beni yıkmasına izin vermeyeceğimi düşünüp evladımla kucaklaşacağım günün gelip çatmasını bekledim.Bu arada hayatım boyunca hep sabırsız biri oldum. Tez canlı olmak hep işime taş koymuştur 😂 Biliyordum sabırsız annenin cocugu geç gelecekti 😂 öyle de oldu 9 ay 10 günlük maceramız 41 haftasına kadar hız kesmeden devam etti 🙄😊 onu içimde büyütmek öyle güZeldi ki sadece benim yaşadığım sağlık problemleri yüzünden çabuk gelsin istiyordum. Ama yine beni derinden üzen bi acı kaybımız daha oldu 😫😫 teyzem... eski eşi tarafından sokak ortasında 3 el ateş edilerek öldürüldü. Suçu kadın olmaktı bir caninin kurbanı olmak değildi hak etmedi böyle bir ölümü canımdı annemden kalan tek kız kardeş anne yarımdı. 😭 artık daha da yalnızdım ve allahtan başka kimsem yoktu üzülmeye vaktim olmadı ağlayamadım bile. Zaten götürmediler de taziyeye doguma alacak diye doktor😖 Nitekim 02.07.19 tarihinde suyumun azalmış olması sebebiyle sıfır cm açıklıkla yatışım yapıldı. Gece heyecandan mıdır neyse çok şiddetli sancı tuttu ama nasıl olsa yarın gidecem kafasındaydim ☺️ meğer yalancı sancıymış nasıl bi yalancı sancıysa 🤣 sabah sekizde doktorum muayene odasında alttan ilaç yerleştirip yukarı gönderdi beni. Öğlene kadar hiç sancım olmadı yürüyorum hiç oturmak bilmedim açılma olsun diye ama o saate kadar ki kontrellerde hep sıfır açıklıktaydı. Ebe gelip suni sancıya baslicaz diyince forumdaki kızlar geldi aklıma 😂 vurursa öldürür mü diyorum bu suni sancı 🤪 öyle ki doktorumun ısrarla epidural de ekle dogumuna demesine rağmen hayır herseyin doğal olmasından yanayım suyum bitmemiş olsaydı daha beklerdim suniye bile başvurmanıza müsade etmek istemezdim dedim. Öğleden sonra nstye baglı bi şekilde suni almaya başladım hemşire geldi bak bu cok düşük dozda su an açılmana baglı olarak arttıracaz şiddetini dedi. Ben laylaylom nolacak alt tarafı bi sancı herkes doğuruyor ben neden dogurmicam diyorum kendime kızıyorm. Ana olmak kolay değil anayız biz ana 😂 her zorlukta var bir kolaylık buna her daim inandım inanmaya devam edecem 💕 neyse kızlar yarım saat geçmemişti suni alalı doktorum birden telaşlı bi şekilde odaya girdi normal doğum istedigni cok iyi biliyorum ama bebeğin kalp atışları düzensizlesti yükselip düşüyor muhtemelen kordon dolanmış acil sezeryana almam gerekiyor seni dedi. Allahm ben Şok öyle normal dogumu istedim ki her seferinde haktan hayırlısını dilemiş olmama rağmen sezeryan düşüncesi tuhafma gitti. Düşün sen eşinle konus senin fikrin önemli ama bak bebegin en düşük dozdaki suni de böyle oluyor şiddeti artsa allah korusun kaybedecez diyince kabul ettim. Ağlayarak ameliyathane girdim ama doktorum olsun anestezi uzmanı ebeler hemşireler içime su serpti korkumu aldılar benden. Spinalle uyustulup saatin üstünden tam altı dakika geçmesiyle ta ta ta taaaammmmm 😍😍😍😍 işte allahım o mükemmel manzara ☺️🥳 artık ölsemde gam yemem ilk çıkış anı hayatıma ve beynime kazıdığım en güzel an💓 ultrason da nasıl elleri yüzünde kaşları çatıksa aynı öyle doğdu fındığım😊😊 allahm herkese nasip etsin hislerimin tercümanı yok evlat kokusu dünyalara bedel 💐 onu bi kez görünce bütün dünyan değişiyor annelik duygun trilyonlarca kat içine işliyor🥳 hele bi de sağlıkla kucagınza aldınız mı değmeyin keyfinize 🤗 Hepinize dua ettim İnanın. İnşşallah rabbim tez vakitte sizinde evladınızı saglıkla kucagınza almayı nasp eder. Dogum seklini yazmıyorum çünkü bünyem cok zayif düştü ve ağır şekilde geciyor lohusalığım😞 yazıpta sizi etkilemek istemiyorum. yine sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplamaya çalısırım kuzular 💞 Allah hepinizin yardımcısı olsun sağlıcakla kalın 🧿💓🤲🏻🥰