Leraanes Arkadaslar merhaba belkı sacma bı soru ama 8+5 hamıleym 1 bucuk kılo deterjan almstm bıde bıkac baska bısı eve kadar tasıdım agurdj bıraz ama belime falan baskı olmadı bı sorun olurmu :( takıntılı oldm bıraz
yigitalptb Leraanes bir şey olmaz ondan ama 5 kiloyu geçirmeyin yine de. Bir de yükseğe uzanmayın perde takmak raf silmek gibi. Bol bol su o haftalarda en güzel şey. Hayırlı olsun tekrar 😊
23Zumra Leraanes canim riski varsa Allahin izniyle hic birsey olmaz ben 3 haftaliken henuz bilmiyorken tezgahtan atladim yere sukurler olsun bebisim benimle 39 haftaligiz suan
pelin_87 Leraanes kuzum bebekte düşük tehlikesi varsa tetikleyebilir diyor doktorlar ama sağlıklı bi gebelikte ağır kaldırmak hiç bir soruna ndn olmuyormuş
Kuzeyzeynep Leraanes ben de bilmiyordum kilolarca poşet taşıdım eve hiçbişey olmadı şimdi 19. Haftadayız ama dikkat et canım bundan sonra 1 er kilodan fazla taşıma yine de sen
Leraanes Allah korusun bısey olsa dırek kanama agrı mı olurdu dırek kalbi durmaz dımı. Evet dıkkat edıcem daha cok yarın pazar olmasa ultrasona giderdim