ZCandan Kizlar merhaba 36.haftamizi dolduruyoruz kizimla dogum yaklasti ilk gebeligim malum 🙄 iri bebek hangi kilo veya boy sinirlamalarinda oluyor yani neye gore riskli hale geliyor iri bebekte normal dogum merak ediyorum..
Nagihantilbac ZCandan boy olarak bilmiyorum ama 36+2 yim bende 35. Haftamda doktora giderken kilosunu söylemişti. Sonra ohh ohhhh iyi doğuma kadar 3500 gram tartısı olur. Normal doğum yaparız rahatlıkla 4000 gram üstü iri bebek oluyor demişti. Ama kimi bebekler 4 kilo üstüyle normal doğum bile yapabiliyor.
Elena4 Benim mesela 4 hafta kadar ileride şuan iri Bi bebek. 35 haftalıkken 39 gorunuyor ölçümleri.Doktorunuz size iri bebek olduğunu söyledi mi?
ZCandan Elena4 yok soylemedi benim kizimda su an 2800 gr 35+6 da kontrolumde oyleydi normal istiyorum dogumu yaklastikca dogum cok kilo alirda sezeryana doner diye endisem var
Elena4 ZCandan 4 kıloya kadar normal dogum yapılabılıyor. Bebeğinizin kilosu gayet normal inşallah Allah gönlünüze göre dogum nasıp eder
Elena4 minikkurabiyem2019 vallahi herşeyi yiyip içiyorum benim yediğim direk bebeğe gidiyor heralde 😂 özel bişey yapmıyorum canım 💙