Nanelimon Merhabalar hanımlar, hamilelikte daha çok yeniyim ama şimdiden sindirim sorunum başladı, ilk gebeliğimde kalbi durduğu için de korkuyorum spor falan yapamıyorum, siz neler yaptınız sindirim sorunu için ?
Fasulyem22 Nanelimon sindirimi kolay şeyler yemeyi alışkanlık haline getirmelisiniz üstelik ye bi daha alıştırırsa iz doğumdan sonra da çok rahat edersiniz. Mesela kahvaltıda simitli pogacali kahvaltı yerine cevizli kuru kayısılı yumurtalı kahvaltıyı tercih edin mesela akşamları pirinç yerine bulguru terci h edin güllaç tarzı bir tatlı yerine dondurma yi terci h edin akşam yatmadan ılık süt mideye iyi gelir
Nanelimon SevgiMehmetAli doktor dinlen falan demedi ama iğne kullanıyorum şu an ben de hayırlısı bakalım, herkeste aynı mı bilmiyorum ama iğne de bayağı canımı yakıyor, çocuğum daha şimdiden hakkımı ödeyemez oldu 😅🙈
Nanelimon Fasulyem22 çok teşekkürler bunlara dikkat edeceğim, yani ediyorum da zaten özellikle ekmek yemeyi azalttım hamilelik durumunu öğrendiğimden günden sonra hemen, kefir içiyorum mesela ama herkesin dediği gibi bir faydasını görmedim ben 🤷♀️
Fasulyem22 Nanelimon kefiri icmedim bilmiyorum da mesela meyveli yogurt yapabilirsin evde kayisili cilekli muzlu falan kefir yerine yabi bende reflu var hafif süt benim mide ağrını hemen kesiyor birde sebzeleri kızartma buharda pişir daha rahat olur.