sevval27 kızlar 40. haftamdayım doktor fitille doğum başlatıcak böyle fitille doğum yapanlar var mı ????
Zehrammm sevval27 benim fitille değil de rahmi yumusatmak için böyle uzun bukulebilen çubuk gibi bir şey yerlestirdiler
Gkayra sevval27 bende 40dayim Pazartesiye suni istesem ,doğumu başlatırlar mi acaba bunu merak ediyorum tabii bide devlet hastanesi bunu yapar mı bu daha önemli bı soru?🤔bana da yardımcı olursanız sevinirim 😊
Annecik03 Gkayra bence biraz bekleyin. 42 ye kadar yolu var 🤷🏻♀️ Ben 41+5de dogum yaptim. Demekki bebeginiz daha hazir degil dogmaya 🙏🏻 Hazir oldugunda dogacaktir
Zehrammm sevval27 tabiki hayır vücudunun ona tepki vermesine göre yeterli gormeseler suni de takarlar yada sancı gelir sancinda doğum olur
sevval27 Annecik03 3.500 kilodan fazlasını çatı darlığı nedeniyle doğuramayacağım için bu şekilde doğumum başlatılacak
Annecik03 sevval27 ama genelde tahmini kilo oluyor o, benim kizima 3.400 civzri demislerdi, 2 kilo 950 dogmustu 🤭
sevval27 Annecik03 tabii öyle ama doktor ne olur ne olmaz başlatmak istedi kilosu tam tersifazla da cıkabliyor