NimetDilmen Bebeqinizin hareketleri nasıl? Dün bqün çooook az hissediorm hareketini sanki hic hissetmiomuş qibiyim 😔 38+5 qünlük hamileyim
oykusss NimetDilmen yeri ne kadar daraldı onun bilseeenn ben şuan 18+3 üm ultrason da bazen görüyorum ufacık kesede nasıl yaşıyor diyorum 😂
Aysen1995 NimetDilmen bende 38 haftalik hamileyim..haraketleri masaAllah cokk🤭az once sanki karnimdan cikicakmis gibi oldu🙄cok sabirsiz bizimkisi
Daisyy NimetDilmen canım nolur nolmaz nst çekilmeni öneririm. Bu haftalar ihmale gelmez. Ben de aynı şikayetler nst çekildim acil sezaryene aldılar iyiyiz çok şükür. Ama iyi ki ertelememişim diyorum sen de erteleme en yakın hastaneye git bi nst çekil için rahat olsun.
NimetDilmen oykusss Evet çook daralmstr eminim ama ne bilim 2 qune kadar cok hareketliydi MaaşAllah birden yavaşlaynca insan ister istemez tedirqin oluyo Ah bu annelik iç qüdüsü 😊
NimetDilmen Aysen1995 38+3 e kadar benimkide hareketliydi bu 2 qündr yavasladı canm korktm bnde 😟 MaaşAllah size 😊
Aysen1995 NimetDilmen hayir canim benim korkma😊 buyumus artik yeri kucuk..az bir zaman kalmis artik insaAllah sag salim aliriz kucagimiza🤲🏻😍
Daisyy NimetDilmen canım hareketleri azalmıştı karnım da arada sertleşiyor du 38+2de gittim nst çekildim nst iyi çıkmadı acil sezaryene aldılar plesantası erken ayrılmış bebeğin iyiyiz şimdi ama sadece 1 saat oksijen desteği aldı
Merve_4848 NimetDilmen canım bence doktoruna yaz, 37+5iz bizde doktorum günlük 10 kere hissetmen şart dedi. Bir de 38+5 de sezeryan olucak son haftalarda bebeğe nasıl kilo aldırabilirim
NimetDilmen Merve_4848 Eşim qelsin qitcem canm icim rahatlasn en azından. Süt yoqurt kaşar peyniri muz ye bol bol bak nasıl kilo alıyo 😊
eylulvari NimetDilmen 37. haftadayız bi kere oldu sadece çok hareketsiz kaldığı, doktorum yine tekrarlarsa nst de bakılsın dedi. istersen git bi baktır günün de gelmiş zaten aklında kalmasın 🥰
NimetDilmen Daisyy Benim bebeqiminde dün bqun hareketleri az ve kendin topluyo sertlestrio karnımı ama aqrı sancı hicbisey yok canm çok hafif hafif dokunusları var şuan. Eşim qelsinde qidiyim bi baktiriyim. Gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün bu arada 😍