Selam kızlar herzaman burda Doğum hikayeleri okuyordum ve dıyorumki ALLAHIM bende yazabılıcekmıyım ve Nası bi hıkaye yazıcam dıe düşünüyordum .oncelıkle kızlar ben 31 haftamda hisetmediğim sancı ve bir cm açıklık vardı ve bunu duyunca eşim ve benım morelım çok bozuldu prematüre dogucagını düşünmüştüm ama vaktinde doğsun dıe elimden geleni yaptık bol bol yatım herseye dikat etim sicak suda bıle duş almıyordum ve cok sukur 40 haftaya kadar dogurmadım ama burda eşimin desteğiii çok büyük Yemek yaptı temizlık yaptı aynı anda işe giti ve üstüne benım morelimi iyi tutmak için elinden geleni yaptı tabı anemın yardımıda oldu sonuç olarak 36 haftaya kadar bol bol yatım 36 haftadan sonra kalktım hafıften alısverısımı evın işine felan başladım haftalar gecıyor ama bende hala tık Yok bu kez doğurmak için çabaladım bol yürüyüş temızlık fln yaptım ama tık Yok taaa ki 40 haftama kadar sabah 9 da uyandım vcye gıtım ilsahl oldum dıe neyse vcden sonra yatağıma gıtım aniden gelen bir sancı oldu ama dayanılacak gıbı degıl dedım galıba Doğum sancısı ama sancıyı hastanede çekiceğime evde çekim duş alıyım dıe dusundum banyoya gıtmeme kalmadan dayanamıcamı düşünerek hemen hastaneye gıtım iykide gitmişim gıtıgımde 4 cm açıklık vardı hemen peridural iğneyi yaptılar ama işe yaramadı o sıra suyum geldi ve ebe baktığında bebeğin saçlı dedi ve Doğum baslıyor dedı tabi ben herseyı hisedıyorum olamaz dıe agladım çünkü peridüral olsun istyordum ama nasıp olmadı herseyı hisederek 10 dkda Doğum oldu ama acıdan eşimin kolunu ısıryordum ve dogumdan sonra ohhhhh Bır rahatladım ama başta doğrdumun fakında bıle degıldım bebegı karnımın üstüne koydular ama ben hala ıkınıyorudm gözüm kapalıydı eşim diyoduki çıktı çıktı karnın ustunde felan 😄😄😄baya karışık değişik duygu Allah herkese nasıp etsın sorularınız varsa sorun bu arada bende çatır çatır doğurmuş oldum 😄😄😄😄