Burcings Mrvaklynr ben cnö bir hafta önceden öğrendm ama kanda hiç idrar testi yapmdm direk gittim kan verdim en güzel sonuç en doğrusu o
Burcings Mrvaklynr şüpheleniyosun hiç idararla uğrasma direk git kan yaptr sonra bu test bozukmu acaba sonç yanlşmı demezsn.herkes idrar yapıo çift çizgiyi gören beta hcg baktrmaya gidio bnce idarar testine para vericğine en güzeli adete 2,3gün kala git kan ver
Mrvaklynr Fetiye ya kaç gün önce ben aslınds şu an korunuyorum dış gebelik geçirdim dördüncü ayımdayım ama kendimi bir tuhaf hissediyorum yine
Fetiye Mrvaklynr bizde korunuyorduk sonra kese oluşmuş ama bebek yoktu kürtaj oldum şubat ayında ve mart ayında hasta oldum korunmadim ondan sonra nisanda hamile kalmisim goguslerim cok agriyordu ilk evladimda da göğüs ağrım vardı kesin hamileyim dedim hastalığıma 3 gün kala hamile olduğumu öğrendim canım inşallah tekrar aynı sorunu yaşamazsın da sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına 🙏🏻😘
Mrvaklynr Fetiye bilmiyorum ki iki tane sağlıksız gebelik geçirdim hepsinde koku hassasiyetinden anladım şu an yine aynı haldeyim adetime bir hafta var nerdeyse ama yine aynı metal tat ve koku hassasiyeti psikolojik mi bilmiyorum korkuyorum açıkçası yine aynı şeyler olur diye
Fetiye Pnrbtr ben onda sadece idrar tahlili yapmıştım silik cıktı hafta sonunu geçirdikten sonra ac karnına sağlık ocağına gittim kan verdim 400 cıktı canım
Fetiye Pnrbtr kiminin ki değişiyor canım küçüklüğüne haftasına gününe göre Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşallah durma devam et ilişkiye kuzum yapar yapmaz ayağa kalkma öyle uyu sabaha kadar ayağını yüksek tutki rahmine ulaşsın ben iki gebeliğimde de böyle yaptım inşallah senin de güzel haberlerini alırız bitanem 🙏🏻😘
Fetiye Mrvaklynr hiç korkma aklına dahi getirme böyle kötü düşünceleri kuzum bende kürtaj olduktan sonra hamile kaldım tekrar aynı sorunu yasarmiyim acaba diye diye bi gittim ki kesenin içinde küçücük bisey inşallah tekrar böyle bi sorunla karşılaşmazsın canım bol bol dua ederim sana 😘
Pnrbtr Fetiye canım şuan hamileyim zaten ilişkiye niye devam edeyim? Asıl şu sıra rahat tutunsun diye ilişkiden kaçınmam lazım.
Fetiye Pnrbtr bende hatlar karıştı ya kusura bakma kuzum 🤣🤣 kime neyi yazmışım belli değil 🤣 sen doktorun ne diyorsa onu yap canım benim daha çok küçük ozaman bi hafta sonra tekrar yaptır bak bi canım değerlerine Rabb'im sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Fetiye Mrvaklynr Allah ta senden razı olsun canım benim sen rahat tut içini inşallah bi sorun çıkmaz bu sefer 🙏🏻😘