Minikmucizem_ Hamileyim00 kim soyluyo yasak oldugunu bilip bilmeden insanlari yanlis yonlendiriyosunuz. Hic bir zarari yok alttan muayenenin
Turkolog Hamileyim00 kim dedi bunu alttan sanki elle muane mi ediyorlar ya da içine uzun bir şey mi sokuyorlar. İlk haftalarda karında görmek mümkün olmuyor ki alttan bakıyorlar mecbur. Bunu sadece teyzeler ablalar söylüyor doktorlar özellikle hiçbir sakıncası yok diye üstüne basıyorlar. Bence şehir efsanesi.
Neheaaei Hamileyim00 yasak falan değil erken dönemde karından görülmeyebiliyor ve ilk muayenenin vajinal olması gebeliğin gidişatı için daha uygun demişti bana doktorum.. vajinal bi enfeksiyon var mı? Rahim ağzı ne durumda? Herhangi bir polip var mı yok mu? Dış genital organda siğil ya da herhangi bir olumsuz durum var mı? diye bakmak daha sağlıklı diyip ilk kontrolümü vajinal yapmıştı... ayrıca bebek vajinaya tutunmaz rahme tutunur.. rahim ve vajina dişi üreme sisteminin farklı bölümleridir ve maalesef bizim insanımız bu ayrımın farkında değil..doktorunuz yasaklamadıysa gebeyken ilişkiye de girilir çünkü vajinaya ulaşır erkek.. bebek ise rahimdedir ve rahim ağzı ise halk arasında nişan denilen yapı ile kapalıdır.. Denizkasalll
Hamileyim00 Denizkasalll düşük riskin olur neden yaptirdin kimse sana bisey demedi mi sana insallah bisey olmaz canım aklında bulunsun yaptırma
Prensesgeliyor Hamileyim00 alttan muayene etmeden nasl teshs koyacaklardi doktor öyle uygun gormuski yapms
Nursubasi Denizkasalll keşke yaptırmasaydın alttan muayene benımde kanamam olmustu doktor yapmamıstı sakıncalı diye
Rabia411 Denizkasalll bunu yapan doktor zaten korkma alttan muayene filan bahane eğer olaxaksa bişey herşey bir bahane olmayacaksa da sen 9 ay kanama yaşa atla zıpla olmuyo bişey güven doktoruna dua et inşallah yoktur biçey
eglhnztrk Denizkasalll 12. Haftaya kadar genellikle vajinal muayene yapılır. Rahim içi daha rahat gözlenir, daha net bilgi verilir, kese varsa daha doğru ölçüm yapılır. Bu konuda içiniz rahat olsun, umarım her şey yolunda gider sizin için.
Turkolog Denizkasalll ilk haftalarda karından görmek çok zor mecbur alttan bakacaklar düşük falan yapmıyor merak etmeyin şehir efsanesi bence bu bilgi
Duyguaydin Denizkasalll benimde ilk hamileliğimde böyle olmuştu ama kanama falan varsa mutlaka baktır derim. Benimki lekelenmeyle başladı kanamayla düşük yaptığımı öğrendim
Bsr37 Nursubasi öyle bişey yok yani aletin bebeğin olduğu yere ulaşması zor bende muayene oldum hiçbir sakıncası yok boşuna insanlara yanlış bilgi vermeyin
Rbs111 Nursubasi alttan muayene zararlı değildir cidden zararlı diyen doktorların doktorluğundan şüphe ediyorum . Baktıktan sonra kanaman olduysa doktorun hatasıdır
Minikmucizem_ Denizkasalll hicbir sakincasi yok icin rahat olsun. Emin ol yillarca tip okuyan doktorlar burda yorum yazanlardan cok daha iyi biliyolar neyin riskli olup olmadigini
Rabia411 Korkma yerleşme kanaması olabilir inşallah öyledir dikkat et kendine progestan verirler büyük ihtimalle
Denizkasalll Minikmucizem_ doğru söylüyorsunuz hayırlısı olsun nediyelim bekliyorum bende Rabbim herkese her şeyin hayırlısını nasip etsin
Nursubasi Minikmucizem_ canım yazanlardan biri olarak doktorumun bana söylediğini ilettim acaba doktorumdamı sıkıntı :))