1519mucizleriiim Kizlar cok haraket ediyorm mecbur zarari varmi ? Sonrasinda agri vs oluyor tabi dinlenince gecen
Gizem_miros 1519mucizleriiim ben ben ve ben demek istiyorum 1 yasinda oglum 34 haftalik ikinci oglma hamileyim okadar yoruluyorum ki agrim oluyorki ilk oglumda 30 kilo alan ben bu hamilegimde 34 haftalik olcam sadece 2 kilo almisim dusun okadar yoruluyorum zaman yok resmen
Melike35 1519mucizleriiim 3.bebeğim kaynanam kalçasını kırdı büyük oğlum ameliyat oldu benimde şekerim çıktı yani pansumanıydı Doktoru dahilisi kadın doğumcusu derken haftada 3 gün doktordayım 🤣 bu arada iki oğlumunda gezmesi yemesi içmesi sineması ödevi kitabı derken şükür diyorum artık 😅
Mutlu_anne2 Bende 11+2 haftalik hamileyim 2 yaşında kızım var mecbur bende kosturuyorumilla ko ağrı sancı olur sonuçta rahim büyüyor bebek baskı yapıyor bunlar normal sadece ağır kaldırma ani hareketlerde bulunma yeter
Aturkk Benn🤦🏻♀️ Benimde 2. Gebeliğim bide 2 bucuk yasında kızım vae tuvalet eğitimi veriyorum sürekli ev işi yemek cocuk inan cok yorucu hamileyken ya
Bebek2019 Benimde 3.gebelim iki tane oğlum var hiç durmak bilmiyorlar hamileliğim başından karnım hep aşada şimdi 31 haftalığız sanki Bebek çıkacak gibi geliyor okadar aşada yinde çok şükür 🙏