Birkedibirbebek Kullananlardan yorum alabilir miyim bebeği en güzel hangisi oyalar en kullanışlı hangisi oluurr
NurGrlek Birkedibirbebek kizimda hiçbirini kullanmadım bimde oyun halısı vardı fisher price ondan aldım dün 2. Bebeğe 😁🤗
DeryaKuzusu Oyun halısı aldım bimden uygundu. Ana kucağını kaçırmasm onu alacaktım bnce daha mantıklıydı çünkü sallanıyor en azından. Ama şimdi ana kucağı almam artık. Baby nest i annem yapacak. Evimiz dubleks alt katta bebeğin uyuması için bişey lazım diye.
Merveogz Birkedibirbebek bende ikisinden aldım fakat ikisinin de yeri başka bence birisi aktivite için diğeri uyumak için uyumazsa da oynasın dıye kucuk aktıvıtesı var ıkısı olmaz dersen eğer ana kucağı al aktıveteli
Birkedibirbebek Merveogz ya babynest aslında fazladan seçenek oyun halısı mı şu titreşimli ana kucağı mı diye düşünüyorum oyun halısında daha çok oyalanır uyur da belki diye o biraz daha ağır bastı sanırım☺️
Esramese Birkedibirbebek bnce ana kucagi hamak alcaktm mantiga vurunca besikte ayni cocuk sallamaya alismasn diye vazgectm yegenimda baybnesttn yuvarlanmisti 3aylikkn korkutucu geldi 🤔
Merve2332 Birkedibirbebek oyun marı aldım ayağı piyanolu, anakucağınıda elektrikli aldım, babynest almadım
Merveogz Birkedibirbebek Birkedibirbebek ben oyun halısını cok farklı anlamışım yalnız 😂 ben rengarenk oyuncakları sarkan ayagı vurunca pıyanosuna değen sandım babynest girince şok oldum 🤦🏻♀️ Kusura bakmayın kızlar
Esramese Birkedibirbebek cokta kullanilck bisey degil acikcasi ana kucaklarnda emniyet oluyo isin bile olsa tak kilidi 2dk hallet isini dön
ebrarmom08 Birkedibirbebek babynest ve ana dizi aldik besigindede dönence var az onda az onda oyalarım diye dusunuyorum 😌 oyun halisinida alicam en kisa zamanda