Selufkaa Kızlar biliyorum forumla alakalı değil ama bebek gelmeden yeni bir elektrikli süpürge almam lazım Philips marathon ile Rowenta arasında kaldım memnun kaldığınız modelin ismiyle söyler misiniz?
Guulseeen Selufkaa kucuk ev aletlerınde calısmıs bırı olarak phılıps maraton dıyorm eğer ıkısı arasında kaldıysanız.. bırde phılıpsın torbalı supurgesı var suanda uretımde varmı bılmıyorm ama oda cok iyi emıs gucu dusmeyecek olanlardan ..
Hazelkrnz Selufkaa rowentayı es geçerim. Harika bi çekim gücü ve sessizliği var bayılıyorum süpürgeme
282134 Selufkaa Arnica Tesla premium 4 ayrı düşük sesi var koltuk perde zemin halı ayarları var üç dört başlığı var biri çekim gücü yüksekliğinden duvarda sabit kalabiliyor
Deletedmom0042 Selufkaa nilfisk one olmasi lazim. Torbali ama cogu torbasiza bakarak cok iyi ve kibar bi urun. Ayrica fiyatida digerlerine bakarak cok uygun. Ben uzun yillar gidecegini dusunuyorum memnunum
Selufkaa Deletedmom0042 bakıyorum hemen canım teşekkürler. Önceligim toz torbasız olması aslında ama baya ünlü bir marka dediğin araştırmakta fayda var
Deletedmom0042 Selufkaa aynen kaliteli urunler ureten danimarka Mali. Torbasiz karar verirseniz bunu degerlendirin pisman olmazsiniz :)
Selufkaa Guulseeen aslında ikisi arasında da kalmadım genel bir model tavsiyesi istiyorum :) su an evimde kullandığım uzun bacaklı olanlardan 😁 cevremdekiler iki model tavsiye etti hep o yüzden ben de kararsız kaldım
hunilimom Selufkaa phillips kullanıyorum çok memnunum çekimi felan güzel seside öyle çok çıkmıyor 1 yıl olucak nerdeyse hediye gelmişti bana iyiki almışlar diyorum valla çok güzel süpürüyor torbasız dolunca hoo direk çöpe döküyorum bitiyor
Selufkaa hunilimom canım Philips marathon mu? Tam olarak modeli ne philips düşünüyorum ama çok fazla model var
Gulsahbb Kesinlikle rowenta silence.çekim gücü,sessizliği ve temizliğiyle mükemmel kullanışlı. Ben çok memlunum
1Tecrubesizannee Selufkaa benim de fakir ve cok asiri kotu bisey tikali gibi bakiyorum ben de esimde bakti ama icinde bisey yok hic çekemiyor bide 9 aydir kullaniyorum yeni evliyim 1 seneye kalmaz bizde degistiriiz herhalde😁
Misskokulumm Selufkaa arnica Tesla kullanıyorum aşırı güzel resmen çekim kuvveti halıları havaya kaldırıyo temizlik bittikten sonra bu kadar toz benim evimden mi çıktı diyorum tavsiye ederim 🌸