ezel90 Merhaba kızlar 1 temmuzda hamile oldugumu öğrendim adetime 1 gün varken değerim 41 çıktı 2 gün sonra 114, 2 gün sonrada 408 çıktı bana fazla artıyor gibi geldi ilk gebeliğimde daha az artmıstı sizce nasıl varmı bu şekilde değeri artanlar
Sdfnrllh ezel90 benim de iki gün arayla baktırdığımda iki kattan fazlaydı hatta ikiz mi diye de düşündüm ama tekmiş. İkiz olunca çok fazla bi artış oluyor
ezel90 Pnrbtr en az 2 katmı artması önemli cnm ben sanıyorum ki 2 günde 2 kat artcak google beye sordum birsürü boş açıklama var ozaman endişe edicek bi durum yok 🤲🏻
Pnrbtr ezel90 evet 2 günde eklemeyi unutmuşum. 2 günde bir en az 2 kat artmış oalcak. Ama en az. Fazlası sorun değil. Az artmasın yeterli
ezel90 Pnrbtr inşallah inşallah kalp atısınıda duyup atlatırım 9 ayı sağlıkla 🤲🏻 İlk gebelik kürtajla sonuclandıgı için suanda acayip korkuyorum inşallah sağlıkla alırım kucağıma 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Pnrbtr ezel90 ben de öleyim canım. Benim de dün adetime 1 gün varken 17 çıktı. İlk gebeliğim kürtajla sonuçlandı çok tırsıyorum 😖
54321 ezel90 ben de sizinlw aynıyım ilk gebeligimde kalp atımını duyamadıgımdan kürtaj oldum.şuan 6 hagtalık hamileyim inşaAllah bukez duyarız
ezel90 Pnrbtr bende adete 1 gün kala öğrendimm inşallah sağlıkla ilerler hamileliklerimiz 🤲🏻Önceki Kaybının nedeni belli mi canım ben kese gördüğümüzde kan sulandırıcı iğne kullanmaya başlıycam
Pnrbtr ezel90 mol gebelikti canım. Çok nadir rastlanan birşey. 8 ay önce kürtaj oldum. İnşallah yükselir değerlerimiz Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
ezel90 Pnrbtr evet biliyorum o gebeliği bidaha yaşatmasın Rabbim 🤲🏻 Her gebelik farklıdırr inşallah bu defa güzel olurr herşeyy alırız kucaklarımıza 🤲🏻
ezel90 Tugcem92 408di 2 gün önce bugün tekrarladım 1069 olmuş çok bi yükseklik yok gibi geldi bugünde ama çoğul veya tek farketmez Rabbim neyi nasip etmişse 🙈🤲🏻
ezel90 54321 inşallah canımm benim ilk gebeliğim tüp bebekti 10 hafta durabildi yavrum bikez yasayınca yine yaşıyacağını düşünüyor insan inşallah bu kez güzel olur herşey kucağımıza almayı nasip eder Rabbimm bende 5 haftalık oldum
ezel90 Sdfnrllh sağlıklıydı dimi cnm gebeliğin benim 3 kattan fazla artış korktum birsürü şey yazıyo nette falan dış gebelik vs ama sıkıntı yok gibi Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıkla