Lovelies Fdle 3 ay tehlikeli oldugundan dolayı ıkınmamaya calış canım zarar vermez belki ama yerinden kopar Allah muafaza .
Kubuuu1 Fdle dikkat etseniz bile illa ki kabızlık oluyor 26 yaşındayım ilk kez hamilelikte yaşadım ama zaman ilerledikçe geçecek. Erik kiraz gibi meyveler iyi olgeliyor bol su içmeye de dikkat edin. İkinmak şu an bebeğe zarar verir mi bilmem ama hemoroid oluşturabilir o yüzden dikkatli olun kabizligi engelleyen şeyler yiyin
yagmurkiz Fdle bebekten önce sana zarar basur olursan ömürboyu çekersin daha çok başındasın ıkınma bence doktoruna söyle ilaç felan versin
ZehraAlbayrak Fdle bende baslarda cok kabizdim cokda ikindim cikarmak icin ama hemoroid disinda bisiy olmadi bebege 🙈 hemoroidim zaten vardi biraz buyudu sadece. Decavite baslayinca gecti. İlkte ishal gibi oldum sonra normale dondu masallah😊 ama o arada kuru kayisi yedim zeytinyagina ekmek banip banip yedim ictim belki onlar iyi geldi ama artik hic yapmiyorum yine normal sukur. Cok kabiz oldugumda arada sekerli kahve icerdim iyi gelirdi tuvalete cikarirdi
Fdle Hepinize çok teşekkür ederim birde birşey daha soruyum size 8+2 yim bugün adet sancısına benzer sancı giriyor karnıma ilk haftalarimda oluyordu ama 7.haftam da hiç olmamıştı normal mi sizce yagmurkiz Peony Kubuuu1 Beyzakvrkk Lovelies
Beyzakvrkk Ben 24 haftalık oldum hala devam ediyor müshil ilacı bile kullandım fayda etmiyor . Doktor asla ıkınma diyor ama ıkınmamak elde değilki bazen çok nadir kolaylıkla çıkabiliyorum. Bulantımda devam ettiği için suyuda çok içemiyorum. Anlayacagın artık alıştım ☹️
Kubuuu1 Beyzakvrkk sabah aç karna ılık suya bı yemek kaşığı zeytinyağı karıştırıp için kabızlığa iyi geliyor inşallah icebilirsiniz
Peony Ben de öyleydim ama taze kayısı çıkrığından beri çok rahat ettim. Tamamen geçti. Gün içinde aralıklarla 3-5 tane yiyip bol su içiyorum. 1 hafta içinde düzeldi. Ikınmamak gerek, bir şey olacağından değil ama önlem almak en iyisi.
yagmurkiz Fdle gayet normal bence ama içim rahat etsin dersen bi doktora gir acile kalp atışlarını dinle
Beyzakvrkk Fdle evet benimde sürekli bel ve kasık ağrım vardı üstüne birde lekelenmem vardı ona bağlıyordu doktor düşük riski vardı . Sende genede bir doktora gözük derim
Kubuuu1 Fdle bende de aynı şekilde oluyordu hala oluyor hele de ilk hamileliginiz ise rahim genişlediği için oluyormuş doktorum normal dedi düşük tehlikem olmasına ragmen. Bıçak saplanır gibi ya da normal karın ağrısı ikisi de oluyor
yagmurkiz Fdle yani mıhtemelen ondandır ama biz ne desek doğru olmayabilir bu konularda ben bişey söylemeye korkarım mesuliyettir sonuçta
Fdle Kubuuu1 benim düşük tehlikem yok çok şükür internetten araştırdığıma gore 8.hafta da normalmiş bu tür kasılmalar çünkü Tam adet zamanına denk geliyormuş inşallah bir sorun yoktur 🙏🙏
Ilknur54_ Ben hamile olmadan öncede kabızlığım vardı bide bağasur var bende şuan hamileyim afedersiniz ishal bilebildik ıkınmadan yapamıyorum bağdaşırım çok köyü acıyor kanamaya başlıyor vc ye de 2 3 günde bir çıkabiliyorum oda zorla
Kubuuu1 Fdle bende tehlike olmasına rağmen normal dedi doktor o yüzden belirtmek istedim endiselenmeyin normalmis ben de korkmuştum haliyle 😊