KAyse Saçlarım cok dökülmeye başladı bide aşırı ödem var napıyosunuz benim gibi olan anneler çözüm buldunuz mu
defne55 KAyse kas saç kirpik hepsi dökülüyor aylardır kuaföre bile gitmiyorum büyümüyor çünkü zaten yoktu hepten kayboldu:(
Minnosaile KAyse kaş saç bişey diyemeyeceğim hamile olduğumuz için ama ödem konusuna çare bulamadım. Denize gittiğim de iniyor evde durunca şişiyor. Yukarı da kaldırsam faydası yok. 😔
ikicocuklubiranne KAyse saç konusunda bir bilgim yok benim aksine arttı. Ödem konusunda tuzu azaltabilirsiniz daha çok su içebilirsiniz ve ayakları aşağıda tutmak çok fazla şişmesine sebep oluyor.
simgecan KAyse saçlar ile ilgili bir önlem yok maalesef çok dökülüyor ödem için tuzu çıkarmalısın hayatından ve bol su iç
Slm Değerlerinize baktırın tam tersine daha sağlıklı olması gerekiyor saçlarınızın önceden saçlarım dökülürdü bir tek tel kopmuyor hamileliğimden bu yana demekki eksik olan yolunda olmayan şeyler var dökülüyor geçmiş olsun
espalp KAyse saç neden dökülüyor 😱 benim hayatım boyunca saçım dökülürdü hamilelikte dökülmeyi geçin gürleşti 😱 eksik bi vitamininiz olabilir mi? Şişlik için tuz tüketmiyorum ve mümkün olan her an ayaklarımı kaldırıyorum, uzatıyorum
KAyse espalp benimde cok dökülür dü ama her taramada avuc avuc geliyo sacımı düzleştiremiyorum artık kel cıkıyo