Gizem_Oguz Sakine07 banada öyle diyolar gör bak senin oğlun olacak doktor ne derse desin🙄 hey allahım yaa😅😅
Sakine07 Gizem_Oguz Gözleriyle ultrason çekiyorlar sanki nerden anladın kız mı oğlan mı şaka gibiler gerçekten
Sakine07 aselzumra valla öyle bende çok stres oluyorum kendilerince fikir üretmelerine bide gerçek olana da inanmıyorlar nasıl o olur diyorlar hepten deliriyor insan
Slm Sakine07 doğuracağım az kaldı hala erkek değilmi diye soruyor gören o kadar sivri top yutmuş gibiyim ama bu hiç alakası yok bebeğim kız tamamen vücut yapısı ile alakalı o yüzden takılma erkek belirtileri yaşayıp kız doğuracaklardan biriyim belirti falan hepsi hikaye kendim yaşadım gördüm 🤷♀️😃
Sakine07 Slm Kesinlikle karnın şekline göre belli olmaz o işler bence senin vücut yapın bide bebeğin rahmin ön duvarına tutunursa karın büyüyor arka duvara tutunursa karın pek büyümüyor onla da alakalı aslında
ZehraAlbayrak Sakine07 bu haftada karnin seklinden anlasilmasi mumkun olamaz inanmayin doktor soyleyene kadar
nilaylaylaylay Çok erken canım ama ben de karın şekline inanıyorum. Kız bekliyorum ve kasıklarıma doğru büyüyorum. Top gibi değil yani 😄
Mlssa Sakine07 Benim karnım 13.haftada bir anda çıktı ki cinsiyeti de tam o zaman öğrendim Kız.Herkes karnın sivri oldu,erkek olacak dedi durdu,hala makarasını yapıyoruz karnım sivri bu erkek olmasın yaa diye ama Kızım olacak ☺️ Bence alakası yok canm☺️
Sakine07 Rbs111 merhaba canım bana yaz cinsiyeti öğrenince demiştin en son konuşmamızda benim erkek dedi doktor ikinci sefer gidişim de de erkek yani
Sakine07 Rbs111 kocam izin vermiyor bakmama neymiş daha emin değilmiş daha almıycakmışım daha erkenmiş geçen gün e bebekten bi alışveriş yaptım 100tllik burnumdan getirdi erkenden aldım diye bende onun parasıyla almıyorum artık annemle alıyoruz napayım
Rbs111 Sakine07 erkekler hep böyle canım hevesleri yok hiç. Biz bebeğin sevgisini doğmadan hissederiz . Onlar doğduktan sonra
Sakine07 Rbs111 valla öyle ben nasıl hevesli heyecanlıyım o benim kadar değil evet onlar anne olmadığı İçin anlamıyorlar bizi
Mommi Sakine07 ben 40.haftadayım görenler erkek diyor ama cinsiyeti kız ,pek inanmıyorum yani😂 kız diyen çıkmadı düşünün
Sakine07 Mommi Benimde tam tersi senin kızın olacak dediler anan oğlum olucak Allah’ın izniyle 16.haftadayım doktorum iki seferdir erkek diyor
Sakine07 Mommi canım son yazdığım da bi yanlışlık olmuş ama yazıcaktım anan olmuş yanlış anlama olur mu😀
Sakine07 Mommi öyle valla ben de hızlı yazınca bi anda yanlış olmuş kız erkek hiç farketmez Rabbimin izniyle sağlıklı doğsunlar tek duam bu benim tüm Bebek bekleyen anneler hepimizde sağ Salim kurtuluruz inşallah ❤️🤗