Aysen1995 Kizlar bu gun 38 haftalik olduk..1 hafta oncesine kadar hic bir seyim yoktu..1 hafta once hemoroid cikmis.gecer sandim ama gecmedi..agri falan yoktu aslinda ama bu gun agrim var biraz..ne yapa bilirim sizce? Basina gelen varmi boyle bi sey😐
zaman0686 Aysen1995 bende de var şişlik nasıl geçecek bende 37 haftadayım doğumda daha kötü olurmu aceba siz çözüm bulabildinizmi 😞
Senbibak Aysen1995 canım benim 28 den beri var krem falan verdi doktor ama geçmedi . Canımı yakmıyor . Sadece psikolojik olarak rahatsız oluyorım
Iremgokce Aysen1995 bilgim yok canım ama normal doğum düşğnğyorsan bir riski olabilşr doktoruna sormalısın canım çünkü ıkınmayla daha fazla çıkıyor ameliyatlık olma sonra en doğru bilgiyi doktorun verir
Aysen1995 zaman0686 bende bilmiyorum canim😔cok fena agrilarim var..bende krem falan kullandim ama gecmiyo bi turlu..git gide buyuyo..doktor cocuk boyumus agirlik yapiyo dedi..10 gun falan vaktim kaldi doguma.nerden buldu beni bilmiyorum..seninde Allah yardimcin olsun gecer insaAllah