0987654321 nişan gelmedi gece saat 2 de hafif sancı ile uyandım hemen saatte baktım dakika tutum 10 dakika da bir sancı geliyordu sonra 5 dakikada bir oldu yataktan hiç çıkmadm pozisyon değiştirdim sancım geçmiyordu kasıldıkça sancım şiddetleniyordu kimseye haber vermedim sabah 7 oldu herkes uyandı bende yataktan kalktım sıcak bir su aktı bende selpakla sildim baktığımda çay renginde akıntı gittikçe dayanılmaz oluyordu sancım hemen doktora gittim doktor baktı 1 cm açılman var istersen burda bekle istersen de evine git bekle belki daha doğumun olmazda belli değil dedi eve geldim hiç oturmadım temizlik yemek ne varsa yaptım düş aldım tabii sancılarım azda olsa dinmiyor gittikçe zorlaşıyordu düştan sonra kanamaya döndü tabii akşam olmuş saat 8 yine doktora gittim açılmam 7 cm olmuş doktor suni sancı verdi bekle dedi biraz bekledim tabii beklemek kolay değildi acımdan sancımdan kendimi yerden yere vuruyordum suyum patladı o an bağırdım beni doğum haneye aldılar açılma 9 cm olmuştu tamamdır doğum başladı ıkın dediler ve 5 kez ıkınmamla doğurdum.tam bir doğum hikayesi yazdm buraya bilgi olsun diye yazdım😊😊😊tabii yine hamileyim bu nasıl olacak bilmiyorum allah hepimize yardım etsin 🙏🙏