Hanos Ozgektn ay inşallah en büyük korkum besleyememek az yemek yediğim için aç kalıyor gibi geliyor kusuyorum yiyorum kusuyorum yiyorum 😅
Brnaebu Rahtes efamom da eşdegeri galiba diye dusunuyorum o da balik yağlı ve dediginiz gibi bende kilo aldim bebekte önde gidiyor güzel bir hap doktor doguma kadar devam demisti
oykusss Hanos benim uyumadan önce almam sakıncalı işte 😣 Tiroid hastası olduğum için sabaha kadar midemin tamamen boş olması gerekiyor saat 2 den sonra bişey yemem yasak 😔 Vitamini kullan bebise iyi gram yapıyor 🥰
Hanos oykusss yaa çok geçmiş olsun canım sabah kahvaltıdan sonra da alabilirsin ben de rahatsız olduğum için gece kullanıyorum sindirimi uzun sürsün diye
Dryl oykusss bende troid hastasıyım canım. Bugün yeni bir doktora gittim bana bunu verdi. Sadece tok karnına iç dedi başka bir şey demedi. Sabah kahvaltıdan sonra içmek mi gerekiyormuş
oykusss Hanos Kullan aman maşallah yazayım da benim bebik 14 haftadayken 150 gramdi , bu omega cidden çok iyi balık yağı oranı falan efsane 🥰 18+0 da da 260 olduğunu öğrendim mesela 🥰
oykusss Dryl Hayatım Tiroid hapını aç karnına iciyosun yarim saat bişey yiyip içme , ben bazen hapı içip uyuyorum öğlen uyanıyorum omegayi içip üstüne kahvaltı yapıyorum. Ama kahvaltı dan sonra da icebikirsin sadece 1-2 saat boşluk bırak arasında 💕
butterfly4 @Nazo61 bebeğin kilosu haftasına göre normal diyo doktor, kilosuna bir etkisi var mı onu bilmiyorum canım 🤷♀️
butterfly4 @yigitmom_ yemekten sonra ya da yemek arasında alınırsa daha iyi sindirilir aç karnına alınmaz diye biliyorum canım
mevsimce bende 12. haftadan beri kullanıyorum doktorum önermişti. sadece bunu alman yeterli demişti. hiç mide bulantısı yapmadı. memnunum. kendim ekstradan bi kilo almadım. şuan 23. haftadayım.
Littleprince_smother Hanos ben kullanıyorum canım bende üçüncü ayın sonunda başladım hala devam içmediğim zaman kendimi çok halsiz hissediyorum o kadar ki iyi geliyormuş bana bunu fark ettim 👍🏻🤗
Hanos Littleprince_smother kesinlikle ben başka marka kullanıyordum midem bulanıyor du onda ama icmedigim zaman halsizlik baş dönmesi daha çok oluyor
Hanos oykusss oyy maşallah ya ben ağırlığını cuma günü öğrencem insallajh rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah çok güzel bir duyguymus isteyemmüm herkese nasip etsin rabbim
Elfsrkn Hanos bende kullandım canım sadece doktorlu değişince başka marka verdi hala kullanıyorum doğduktan sonra bile kullanacak mışım