feyzaa34 Kızlar 4 gündür ara ara şiddetli karnım ağrıyor adet olucakmışım gibi😔 Sizdede oluyormu böyle😪 Oyyy oyyyyy artık bir an önce pırtlamak istiyorum 🤱
haklisinesracim feyzaa34 bende de aynısı oluyor bazen ağlayacak gbi oluyorum adetten daha fena eğer bu boyleyse dogum sancisi nasildir diyorum...
aselzumra feyzaa34 bende yarın 30. Haftaya griyorum inş benmde bazen çok ağrıyor bu hafta kontrolde soylcm doktora
feyzaa34 aselzumra bende pazartesi gidicem kontrole sorayim bende gerçi mesaj attım beyefendi tenezzül etmedi pek😀
feyzaa34 Aysedgrlikrkmz ay iyi ya demek ki bu haftalar normalmiş böyle bisey yazıyorum aynı haftalarda olduklarim bizdede ayni ağrı var diyince açıkçası içim rahatlıyor canim😂🤷♀️
Aysedgrlikrkmz feyzaa34 kesinlikle katılıyorum bende aynı durumdayım ilk gebeliğim çok tecrübesizim hep burdan yardım alıyorum sağolsjnlar cevap veriyorlar mutlu oluyorum 🥰
Msbem Nasipse yarın 30 haftalık oluyorum bugün kontrolüm vardı bütün ağrılar için normal dedi ☺️ Yalancı sancılar başlayabilir kanama düzenli sancı su tansiyon yüksekliği bebek hareket etmezse hemen geliyorsun dedi o kadar
feyzaa34 Msbem aydinlattigin icin sağol canım bakalım banada aynısını der heralde pazartesi gün doktorcum😆 Acaba yalancı sanci olabilirmi🤔
feyzaa34 seymaaygunsafca bel icin göbüş büyüyor ağırlık merkezine doğru baskı yaptığından ağrı yapar diyolar ne kadar doğru bilemiyorum canım 😊