Öncelikle buraya bende doğumumu yazacağım hiç aklıma gelmemişti .şu anda ağrı çekiyorum bi yanda da yazıyorum
Başından beri sıkıntılı bi hamilelik geçirdim ilk gebeliğim ama herşeye göğüs gerdik eşim en büyük destekçimdi benden çok o panik yapardı hemen bişey oldumu hastaneye getirir götürür beklerdi .çok şükür ki tık tık ettik hak ettik .uc gün önce kontrole gelmiştim doktorum günümün dolduğunu üç gün daha beklememi üç gün içinde agrin tutarsa acile gel tutmazsa üç gün sonra dogum var demişti .dün geldim agrım tutmadığı için detaylı ultrasona gönderdi bebek baş geliş dedi yatisimi verdi dünden beri ntsye bağlanıyorum ağrı çıkmıyor bebeğin kalp atışı iyi dediler bugün sabah da doktorum geldi günü geçmiş fitil yerleştirin dil altı hapı verdiler ağrı içinmiş acikligim olmadığı için de fitil yerleştirdiler saat 10:10 da yerlestirmislerdi yeni yeni belimden kalcamin içinden uyluk kemiğinden o güzel ağrılar girmeye başladı
Rabbim bu yolda kimseyi bırakmasın inşallah evlat isteyenlere rabbim gonullerine göre evlat versin ve hiç kimseye evlat acısı yasatmasin dualarım hep sizinle oldu yeri geldi güldüm yeri geldi ağladım bir diğer ailem de burası olmuştu fırsat buldukça gelişmeleri yazmaya calısıcam sizden de dualarınızı bekliyorum haklarınızı helal edin 😘❤😍🙏