Dilanserdar Tennur bak bunu söylemeniz çok iyi oldu bende doktoruma danışayım bu konuda teşekkürler 🙏
Tennur Dilanserdar bir de baş aşağı duruyordu bebeğim baş çevresi de 3 hafta öndeydi o da zorluyordu galiba ama şimdi ara sıra ağrısa da o zamanki gibi değil. O zaman adım attıkça ağlayack gibi oluyordum. Mutlaka söyleyin doktorunuza size de takviye başlar. Bi de süt ürünleri çok tüketin bakalım fark ediyor mu
PnrGg Dilanserdar bende de var o ağrıdan. Dediğin gibi yatarken sağa sola dönerken ağrıyor benim sol kemik tarafı ağrıyor doktoruma sormak hiç aklıma gelmedi ya dewam ederse soracağım
Nur19 Dilanserdar bende diyorum onu sorcam bunu sorucam sonra muaneye giriyorum pat aklımda kalmıyor unutuyorum☺☺☺😁
Ayguns Bacağınızın arasına yastık koyup yatarsanız bu ağrıları hafifletebilirisiniz. Yumuşak bir yastık iyi geliyor
Dilanserdar Tennur hersabah düzenli 2tane yumurta yoğurt kullanıyorum süt bazen içiyorum bu sefer gittiğimde sorcam doktora benimde bebeğimin başı bi hafta önde
Mlsgzll Dilanserdar aynı benimde gece wce kalkmak istemiyorum yatakta dönerken bile oluyor kaç haftalıksınız
Dilanserdar Gamze895 dememki bebek ağırlaştıkça gündüzde ağrılar oluyor Allah yardımcın olsun nasıl yürüyebiliyorsun ben gece kalkamıyorum ağrıdan sanki sopayla vurup vurup oray çürütmüşler öyle bir acı
Gurbet_kusu Dilanserdar bu ağrıya çatı ağrısı diyorlar gayet normal ben 20li haftalarda beri çekiyorum özellikle geceleri. Bebek büyüdüğü ve kemiklerimiz hem yumuşayıp hem kendini doğuma hazırladığı için bu ağrılar oluyor. Şuan 36+2yiz bazen kalkınca bir müddet yuruyemiyorum
Aylininzz Dilanserdar aynen bole backlrım sanki ayrılcak gibi geliyor zor yuruyorum dun dedim dinleneyim gecer ama yine başladı sancı ile birlikte
Dilanserdar Aylininzz ben biara sancı mı bu diye düşündüm ama belim ağrımıyor dedim sonra. İlk gebelik olduğu için hiç tecrübem yok erken doğum belirtisi diye de düşündüm
Gamze895 Dilanserdar bacaklarımı ayırarak duvardan tutarak yürüyorum artık oturmamaya dikkat ediyorum bol bol yürüyüş önemli 👍 son 9 gün Allah yardımcımız olsun inşaAllah
Sldysf 2 haftadır bende de var aynı ağrı çok yürüdüğüm de yada ayakta kaldığımda o gece ağrıdan uyuyamıyorum ama şimdi her gece ağrıyor. Yürümek sağa sola dönmek imkansız ikiz olunca daha zormuş 34.haftadayız doğuma kdr sabredicez mecbur.