Arkadaşlar merhaba 37+2 günlük gebeyim hamileliğimn ilk başından beri miniğim beni biraz uğraştrdı ilk 20 hastalıkken suyum geldi yatışım yapıldı 24 haftada rahim kanallarım kapalı diye tedavi uygulandı 30.haftada nstde düzenli sancı çıktı serum ve igneler ile bugüne kadar geldik ve durduruldu gelelim şimdiki meseleye şiddetli kaşıntı ile hastaneye gittim el ve ayaklarım gece olunca hem çok şişiyor hemde su toplamış gibi oluyor içim rahat etmedi doktoruma yazdım hemen gel bakalım dedi kan tahlili istedi kan tahlili verdiktn sonra ((PLT)) değerimin çok düşük olduğunu söyledi tek değerim düşüktü ama önemli bir değer doğum esnasında kanamayı durduramazlarmış 68 bin çıktı ikinci testi istedi ikincide 85 bin çıktı kabul edilebilir değer 90 bin dedi hemotolojiye yönlendrdi onun için önce kadın doğum sonrasın da dahiliye ve en son hemotoloji göremesi gerekiyrmuş :/ Çiğli devlet hastanesine gittim kadın doğum uzmanı g..diye bir bayan sen bu sonuçlarla doğum yapamazsn dedi içeri girdiğim dakkada ellerim ayaklarım ttredi içimde mi kalacak çocuk dedim kapıyı çarptm çıktım ordan dahiliyeye gittim sonuçların çok kötü seni her hastane kabul etmez doğumda gerçekleşmez dedi sinirdn ağlamaya başldım çünkü doğuma çok az kaldı sitres beni boğdu ordan çıktım Hematoloji bölümüne girdm orda tatlı bi Dr. vardı değerlerin çok normal gebelikte olabilir bizim için önemli olan gebeliktemi oldu öncesinde varmıydı onu ögrenmlyz onu da doğum sonrası öğrenebilirz dedi. 50 bine kadar doğum gerçekleşr 50 bin altı risk dedi. İçim rahatladımı asla çünkü kime neden inanacagımı bilmiyorum o da dr diğerleride dr ilk doğum ztn korku heyecan bir de bu çıktı aranızda benim gibi olpta sorunsuz doğum yaşayan varmı her gece rüyamda doğum da vefat ediyorum 😣 psikolojim çok bozuldu yardım kızlar 🙏🏼