Bahar33 Sny_hkn10 günüm geçmedi 😬 bu gün olmam lazımdı olmadım canım ve hiç bir adet belirtim de yok 🙄 olumlu yada olumsuz bileyim istiyorum ben,
ttugce_60 Canım hamilesin ilk ben de test yaptığımda aynı böyle hayali çizgi vardı ve kanda çıkmıştı hemen. Ama o bir iki damla kan yerleşme kanaması olamaz çünkü yerleşme hemen olmuyor kan verip doktora gitmende fayda var
Bahar33 Sny_hkn10 evet kesinlikle, günlerce kafamı doldurmak istemiyorum, gebelik yoksa da rahatlarım valla acaba diye düşünmem 🤓🤓
Evremafas Denizkasalll evet bnde de geldi şu an 8 haftalık hamileyim canım idrar testi yap evde kendine
Bahar33 https://hizliresim.com/p/yukle Sonuç kızlar , allah isteyen bekleyen herkese çok çok çok çok çok nasip etsin 🙏🙏🙏🙏
Deletedmom3342 Denizkasalll Biraz geçmi baktınız, kırmızı çizgi ilk 5 dkda bu kadar koyu olmuyorr. dediğim gibi ennn güzeli bir hastanenin aciline gidip beta hcg vermek. Böyle idrar testi çok yanıltır. Ama kanda kesin çıkıyor. Ben gecikmeden yaptırdım kan testi çıktı.
dryttk Bahar33 ay hayırlı olsun 2 gün sonra bi daha ver yükselmesine bak :) folik asit başla kullanmıyorsan
Bahar33 Deletedmom3342 hayır öğrencilik hayatım Mersin’de geçti 🥰🥰 çok çok teşekkür ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🙏🙏🙏🙏🙏