Denizanne Kızlar 2 saate sezeryana giriyorum çamlıca medipolde. İri bebekten ötürü. Güzel kızıma kavuşmak üzereyim çok heyecanlıyım 🥰🥰🥰🥰 Dua edin bana sağlıkla bebeğimi kucağıma alayım
ZCandan Denizanne Allah yardimciniz olsun 👼🏽rabbim saglikla evinize donmeyi nasip etsin. Iri bebek kac kilodan sonra oluyo ?
Merve43 Denizanne Allah sağ salim kavuştursun ve sağlıklı uzun mutlu bir ömür yaşatsın sizlere. Sizde bizler için dua edin lütfen 🙏
ebrarmom08 Denizanne pazartesi bizde sezeryanla kavusuyoruz hadi insallah sag saglim al gel prensesini 🙏 dogumdan sonra surecle ilgili post acarsan bilgilendirici benimde icimi rahatlmis olursun 😌😍 Agrisiz acisiz hayirli dogumlar 💓
Senanur09 ebrarmom08 bnde pazartesi 1 nasıpse sezeryana giriyorm canımm heycan korkuu degişik duygular ıcerisindeyim 😍
espalp Denizanne sağlıkla kucağına al inşallah canım🙏🏻 Bebiş kaç kilo olduğu için sezaryene karar verdiler? Benim de benzer durumu yaşama ihtimalim var da 🙏🏻
Ebrukuzey Senanur09 bende bu hafta allah nasip ederse hepimizi sağlıklı sıhatli alalım bebeklerimizi kucaklarımıza inşallah 😊🙏🏻
Ebrukuzey Denizanne rabbim yardımcın olsun sağlıklı sıhatli al bebeğini kucağına inşallah :) bende bu hafta alınacağım sende dua edermisin😊🙏🏻👼🏼