Ebru1954 M-Ali anladım internette aratirdim baska sebebler yazıyordu enfeksiyondan kaynakli degil galina dedigin gibi
M-Ali Ebru1954 aynen enfeksiyonla hiç alkasi yok canım benim hiç enfeksiyonum olmadı 3 dede aynı sıkıntıyı yasadim
Buharaa Ebru1954 hamileligimin başlarında enfeksiyon geçirdim bi belirtim yoktu doktorum rahim agzinda kisalma var idrar tahlili yapalım dedi ve enfeksiyon cıktı fitil kullandim normale dönmüştü. 30. Haftamda tekrar gittim normal kontrole rahim agzinda kisalma var dedi tekrar idrara bakildi enfeksiyon cıktı. Şuanda enfeksiyon geçti ama rahim agzi kisaligi gecmedi sadece sabitlendi benim rahim agzi kisalmalarim enfeksiyondan dolayi oldu
Ozgeliz Buharaa 33+3 de benim. Şuan hastane odasından yazıyorum bugün yatışım yapıldı Rahim ağzı kısalığı var dedi ciğer geliştirici iğne yedim 1 yaşında oğlum var oda 38 haftalık doğmuştu yani normaldi ve normal Doğum olmuştu çok korkuyorum kızım erken doğar diye
Buharaa Ozgeliz hic stres yapma canım. Ben 30. Haftadan beri böyleyim cok şükür sabit kaldi daha fazla inmedi aşağıya allahin izniyle seninde öyle olur. Ama kendini rahat birak sikma hiç stres yapma
Buharaa Ozgeliz kasıkta bebek sag tarafta benimde tutamıyorum bende tuvaletimi hemen gitme gereği hissediyorum. Enfeksiyon gecirdigim icin günde 3 litre su iciyorum zaten cok tutamıyorum baya bi sıkıntı yaşıyorum o konuda
Buharaa Zeyzeynep 5 gun antibiyotik kullandım yanında idrar yolu enfeksiyonu icin sabah öğle aksam bi ilac kullandim o sekilde geçti ilaçlarım bittiği zamanda idrar kültürü yapıldı cok şükür güzel cıktı
Julican Merhaba kızlar 25.haftaö. 25+1 Rahim ağzı kısalığım var ve yeni öğrendik. 1 cm e kadar düşmüş. Dikiş için geç bir hafta dediler yatarak tedavi başlıcak bugün. Etrafında bu haftalarda bu kadar kısalık la hamileliğini devam ettiren var mı acaba
MMinee Julican ilk gebeliğimde 23. Haftada 1 cm civarındaydı. Dikiş atılmadı 3-4 güne bir proluton kullanmıştım yemeği dahi yatarak yedim sadece WC ye kalktım 37. Haftamda Doğum yaptım.Çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum şuan yine aynı durumdan yatıyorum.
MMinee Julican Sana derken bende aynı durumdayım şuanda 26+1 haftadayım. 1 cm oluğunu öğrendim bugün birazdan perinatolog görecek dua edelim hep birlikte 🙏🙏🙏
Julican MMinee ben de şimdi hastaneye yattım ciğer geliştirici nidalat gibi ilaçlara başlıcaklar inşallah kısalık durur böyle