Hulyalp canım sen sütünle bi şekilde beslemeye devam et. Kısa sürede sarılığı geçer en fazla 2 3 hafta sürüyormuş. Bende yalnız bakacağım bebeklerime,annemler bi hafta kalıp gidecek şark görevindeyiz memleketten çok uzaktayız.. ikisini aynı an da doyurup uyutmak çok iyi olur bende aynı anda emzirmek istiyorum emzirme ve tutuş şeklini kavramak lazım artık birisi destek olacak ilk başta sonra alışırız inş. Olmadı biberonla besleriz napalım. Sütün nasıl canım yeterli geliyor mu mama takviyesi aldınız mı? Şu an emzirmeye odaklandım inş en az 6 ay sütümüz yeter bebeklere. Elektrikli süt sağma Makinesi aldım ,üzüm incir dereotu ve bol bol maden suyu tüketmek ve su içmek sütü artırıyormuş.geceleri süt üretimi artıyormuş gece kaldırıp emzirmek ya da sütü sağmak gerekiyormuş. En önemlisi bizim inanmamız sütümüzün artması bizim elimizde. Cuma günü inşallah kavuşacağım bebeklerime 😍😍çok heyecanlıyım . Spinal sezaryen olacağım. Bana önereceğin tavsiyelerin var mı canım ? İkiz gebelikte rahimin toparlanması sancılı oluyırmuş diyorlar Ağrı daha fazla oluyor diyorlar öyle mi? 😉