12Caglaa Kızlar lütfen yazın 2 kez catlma ignesi oldum olmusuz sonuç bu ay ara verdim adetim gecikti 4 gün dün idadr testi yaptım negatif böyle olanlar varmı lütfen yazsın kan da vermiyorum yine negatif göreceğim diye 😕
Haticemre21 12Caglaa bence bi kan testi de verin yeniyse daha idrar testine gorulmeyebiliyormus bende bu yuzden direk kan testi vermistim sonra idrar testi de yaptm.
Kr_pinar 12Caglaa Benim de ikinci çatlatma iğnem adetim 2-3 gün gecikti idrar testin de ikinci çizgi silik çıktı kan testi yaptırdım pazartesi 40 perşembe 100 çıktı ama doktorlar gebelik var diyemeyiz dedi pazartesi tekrar gidicem ama ben de korkuyorum
5461 12Caglaa ben ilk hamileligim de yaptım çıkmadı ikindlcide günüm gelmeden yaptım var çıktı yani bu var yok diye görünmesi yumurtlamanın erkenyada geç olmasına bağlıymış galiba rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin 🙏
Shrdgr Canım bende aynısı oşdu bu ay 2 kez klomen tedavisi gördum basarısız bu ay surekli akıntım oldu halende devam edıyor ve 4 gun gecti adetım test yapmaktan korkuyorum
12Caglaa Shrdgr bnde aynıyım canım 2 kez igne oldum sonuç goremdim bıraktım bu ay adetim geçti 4 gün normalde ayın 2 sinde oluyordu
12Caglaa Shrdgr canım resmen seninle ayniyiz bnde ayin 2 sinde olurdum ama normalde hiç bu kadar karnım agrimzdi 1 hafta önce çok aşırı derecede karnim ağrıdı 3 de 4 gündür yok ama
Haticemre21 Shrdgr evet canm kanda değerim 439 çıktı. Eve geldm arkadasda da idrar testi vardı yaptirdi hemen çift cizgi de oldu ama yeniyse idrarda gözukmeyebilir diyorlsr da
Haticemre21 12Caglaa evet canm çıktı 439 çıktı degerim 2 gn snra da doktora gittim de tabi goremedi keseyi persembe tekrar gidicem suan 5 haftalik oldu
Shrdgr 12Caglaa canım bende karın agrısı olur genelde ama yok daha sadece sefaf sulu akıntım var bende çözemedim
Kr_pinar Benim de ikinci çatlatma iğnem adetim 2-3 gün gecikti idrar testin de ikinci çizgi silik çıktı kan testi yaptırdım pazartesi 40 perşembe 100 çıktı ama doktorlar gebelik var diyemeyiz dedi pazartesi tekrar gidicem ama ben de korkuyorum
12Caglaa Kr_pinar canım sen hicmi test yapmadın evde blki silik cizgi çıkar varsada bnde bkleymiyorum pazartesi olmasa salı doktora giderim
okyanus8731 12Caglaa normalde adet gecikmesi yaşıyorsanız biraz daha bekleyin yaşamıyorsanız kan verin