ezehra Haftadan selam olsun 🙆♀️ ne kadar inatçı kızmış anlamadım. Gece boyu yalancı sancılardan uyuyamıyorum sabaha kesin olacak bu sefer diyorum ama yine tık yok 😱dua edin doğurayım artık ağrılar sızılar iyice yordu 🤦♀️
Hem25 ezehra hurma felan yiyor musun biz öle yapmıstık kız kardesimde baktık gelmiyor hurma erken gelmesine sebebiyet verirya gecikincede ona basvurduk 😁 3. Gün sükürler olsun bizde ise yaradı belkide denemekten zarar gelmez yemiyorsan
Emine071 ezehra bende aynıyım oğlum gelmiyor 2 gün sonra günüm dolmuş oluyor 41 haftaya girmek üzereyim tık Yok kilosu 3800 4 geçerse sezaryan yapacam dedi normal Doğum çok istiyordum kilodan sebep korkmaya başladım
Smyrna35 39+2 benim kızım da gelmiyor yalancı sancılarım bile yok bu sene kızlar hep nazlı heralde kendi canları isteyince gelecekler 😊
ezehra Hem25 yiyorum 3 4 gündür bende ama tık yok dünden beri aşağı vuran sancılar var çıkacak gibi belki bu gece kızım gelir diye umut ediyorum 🙆♀️🤷♀️
ezehra Emine071 bende ondan korkuyorum 3 ten fazla doğurmak istiyordum ama bu gidişle galiba 4 ü bulacak bizimde 🤦♀️ sağlıkla gelsinler de normal sezeryan hangisi olursa razıyım ben 🙏🤦♀️
ezehra Cagla29930 ay yok bizim hiç ara vermeden oldu bende hep korktum erken gelecek diye ama nerdeee inşallah faydasını doğumda görürüm diyorum 😂😂
AkileUqur ezehra Allah bilir gelecekleri vakti cnm🙄🙄 herşeyin vakti saati vardır. Keyifleri yerinde demekki. Kızlar nazlı bu sene gelmiyor
ezehra AkileUqur tabi canım Rabbim ne zaman uygun gördüyse gelecekler muhakkak ama işte insan sabırsızlanıyor 🙈