Limonata Ssraa dogum yaptıgın hastaneye ara sor hastaneler pompa kiralıyor ve o pompalar cok kuvettli oldugu için satılanlar gibi değilmiş güzelmiş:) çatlak içinde e bebekte çatlak kremi al ve göğüs kalkanı😊👍
Edaaks Ssraa canım pompayı bilmiyorum da göğüs yarası için Lansinoh göğüs kremi bunu benim arkadaşım kullandı gerçekten çok faydalı. Fiyatını tam hatırlamıyorum ama pişman olmazsın
Bsyldrmdlk Ssraa E-bebekteki kendi markası diğerlerine nazaran daha uygun bi bak istersen. Elektrikli hemde.
Bhrkls Ssraa canım izmirde bur aylığına en iyi elektrikli pompalar 160 tl ye kiralanıyor sürekli kullanacağın bir şey değil bence hemen araştır kirala
sevval55 Ssraa canım çift başlıklı elektrikli pompa önerebilirim hem seni yormaz hemde masaj yaparak daha çok süt gelmesini sağlıyo🙏🏻 E bebekte vardı
Merve6161 Ben avent elektrikli olanı kullandım göğüs ucu içinde en güzeli ayva çekirdeği jeli yap sür direk etki ediyor
Senaatalan1 Ssraa aventin elektrikli göğüs pompası lansinoh göğüs ucu kremi alın eğer ağırınız geçmez ise gümüş kapak deneyin faydasını göreceksiniz ☺️
Aylininzz Ssraa göğüs pompası bilmemede lansinoh kremmi çok işe yarıyor tanıdğm aldı ise yaradı çok canım