NMK Doktorum ayrıntılı ultrason için bu isimleri önerdi.Gidenler var mı acaba aranızda?Hangisini tavsiye edersiniz??
Semisko NMK Ali acarı çok duydum. Riskli bi durumunuz mu var ? Ali acar riskli gebelere bakıyor. Özellikle isim verince şaşırdım.
zmrtcskn NMK ali acar az kalsın 1 ay önce kalbi atmıyor diye bebegimi alacaktı metin bey bize yeniden umut old Allah ondan razı olsun güler yüzü yeter
Semisko NMK Ali acar riskli gebelik doktoru. Normal hasta almaz bu kesin. Bunu iyi biliyorum. Bi araştır istersen. Sıkıntı olmamasına sevindim.
Derryaa NMK evet canım çok memnun kaldık 45 dkkaya yakın baktı çok ilgililer sadece birqz yüksek fiyat açısından
NMK Amineelif memnun musunuz peki internetten araştırdıgımda cok yoğun oldugundan dolayı cok ilgilenmediğini yazanlar olmuş. Öyle mi gerçekten?
Derryaa NMK ben 300 tl verdim şimdi ne kadar bilmiyorum 38 olduk 21+5de gitmiştik o kadar iyi ilgilendiki aklında en ufak bi soru işareti kalmıyor fatma çetiner down gibi görünüyor dedi korkuttu bizi hemen rengin karataylıya devam ettik
Amineelif NMK evet cok yoğun gittiğmizde çok bekliyoruz ama hoca hakkını veriyor sagolsun zaten çok ilgilendiği için uzun sürüyor nırmal ultrasona bakarken bile çok uzun detaylıca bakıyor
mucize42 NMK canım ali acara öyle hemen bi hafta sonraya falan randevu alıp gidemiyosun ben hamilelikten önce randevu almaya kalktım tam bir ay sonraya randevu verdiler