Gulsahb Kızlar nişan devam rden bir şey mi. Tuvalete girdim peçeteye nişanım geldi ama daha sonra kilotumds da ona benzer yapışkan sıvılar gelmeye devam etti. Ama hiç sancım yok
emirhaninannesi Gulsahb ewt devam eden bisey ben 3 gundur hem sanci cekiyorum hem nişan leke sklinde gelmeye devam ediyo
yaseminan Gulsahb canım benim 1 haftadır nişanım gelmiş 4 cm açıklığım var ama ne suyum geldi nede sancım var bu salı 40 haftam doluyor artık suni sancıyı kabul edicem
Gulsahb emirhaninannesi hastaneye gittin mi canım. Böyle devam edince korkuyorum bebeğin suyu azalır mi diye
Semaaonursnmz Gulsahb hadi hayırlı güzel haberlerini alalım canım kız mı erkek mi ben erkek bekliyorum 40 dan önce doğmaz erkek geç doğar diyorlar o yüzden sordum🌸🧿
Gulsahb Derryaa benimki dün akşam beyaz sümüksü kıvamda geldi. Önemsemedim akıntıdır diye ama bu sabah da baya fazla bir şekilde peçeteye sarımsı jöle kıvamında ama sanki içinde Kırmızı damarlar var şeklinde gelince nişan olduğuna karar verdim. Ben de tecrübesizim
Derryaa Gulsahb benimkide baya koyu sarı dediğin gibi değişik baya katımaı geliyor arkadaşa doktor demiş renk değişik olabilir diye inş doğururz hayırlısıyla biran önce merakla bekliyoruz artk
Gulsahb Derryaa nişanı gördüğümden beri kalktım evi silip süpürdüm sancım gelirse duşa da girecem ama tık yok 😂
Derryaa Gulsahb hahah benim ev temz annemde kalıyorum kosla kokuyor ev😂😂kimi arasam geliyormu yoksa diyor inş doğurururz hayırlısıyla benmde ilk heyecanlanıyorm
Gulsahb Semaaonursnmz erkek canım ama artık doğsun istiyorum ya. Uyku stres ağrı sıcak dayanılmaz oldu artık
Gulsahb Semaaonursnmz erkek canım ama artık doğsun istiyorum ya. Uyku stres ağrı sıcak dayanılmaz oldu artık
Semaaonursnmz Gulsahb anlıyorum seni ya ben 5 aylığım şimdiden zorlanıyorum son dönemdekileri düşünemiyorum bile 🙄 rabbim sağ salim kucağımıza aldırsın inşallah ama geç olsun güç olmasın öyle de bi avazda kurtulalım🙏🏻🧿