Ferdaatal Fdle daha ne isterki insan. Bence çook şanslısın. Ben 5nci haftadan kusmaya başladım ve hale devam ediyor 18haftalık olduk. Başından beri 13 kilo vermişim. Hastanelerin haddi hesabı yok. Hala daha belirti istiyor musun 😊
Fdle Ferdaatal kiz yok belirtim olsun diye ölmüyorum benim abimin eşi de çünkü aşırı kilo verdi ve hep kustu dünyayla bağlantısı kopmuştu 😥 ben sadece sağlığından şüphe ediyorum tedirgin oluyorum yoksa bende istemiyorum sizler gibi olmayı valla Rabbim yardımcınız olsun 🙏
Ngovercin Fdle canım valla ben hiç birşey yaşamadım ne ağrı ne sızı ne kusma beni görenler nasıl hamilesin diyor bence olmadığı için şükretmelisin ❣️
Fdle Ngovercin aynen balım bebegimiz sağlıklı olsunda inşallah bende çok meraklı değilim belirti yaşamaya da tedirgin oluyordum ama ben tek değilmişim ona sevindim 😍🙏
Fdle Mucizem00 ay hadj inşallah hep böyle sorunsuz ilerler inşallah da sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı 😍🙏
Fdle imren88 aynen benim bünye de kuvvetli hani hiç bir zaman çıt kırıldım olamadim hemen hastalanamam vitaminlerim falan da yerinde zaten 6 buçuk kilo doğmuşum ben baya kuvvetli bir bünyem var yani 😁😁
Ferdaatal Fdle Allah göstermesin onun sağlığına bi zarar gelse sana belirtisi olur. Sen sakin ol 😊 canım sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin 😊
Tugraveannesi Fdle olmak zorunda değil belirti 37 haftalık hamileyim çok rahat geçirdim ne kusma ne bulantı hareketli geçti hala işlerimi yapıp geziyorum sıkıntı yapmayın bu kdr çok kafanıza takılan birşey olursa da doktor sorun o sizi rahatlatır
Gamzeciks Fdle olabiliyor canım. Benimde yoktu hiç. Sadece göğüs hassasiyeti oldu. Onun dışında yoktu bulantı vs. eşim sen ne biçim hamilesin hiç kusmuyorsun diyordu 😂😂
Fdle Gamzeciks tam tersi ben eşime diyorum ben ne biçim hamileyim kusmuyorum falan diyorum oda deli misin çalışıyorsun ister misin iş yerinde her dk kusmayı diyor oda mantıklı 😁
Gamzeciks Fdle aynen o zaman hayat ızdırap olurdu. Şükret bence kusma olmadığına. Ablam hamileliğini hastanede serum yiyerek geçirdi çok kötü gerçekten.
Fdle Gamzeciks Evlatlarımız sağlıklı olsun da inşallah biraz önce adet sancısı gibi bi sancı girdi ara ara girip çıkıyor adet zamanımdayım heralde diyorum rahim hala adet görmek istiyor gibi kasılmalar yapıyor
MrsG Fdle aman dilini ısır ben 4 ay bulantı kusma yaşadım zayıfladım bile. 10.hafta filan başlamıştı galiba. İnşallah sende olmaz böyle devam eder. Çok aranma 🙈😊
Fdle MrsG hahaha dogru bende belamı ariyorum galiba daha önümde koskoca 32 hafta var erken konuşmaya başladım 😁
Sultanas Fdle ne güzel işte tadini cikarmalisin hamileliğin ilerleyince uykusuzluk sirt ağrıları bel ağrıları başlıyor