Momhapy888 Kızlar dün gece uyumadan önce mutfagi toparlayim dedim birde ne goreyim fare o masanin üzerine hangi ara ciktim hatirlamiyorum sonrasinda bi aglama krizi 18 +2 haftalik hamileyim bu arada ani korkunun bebege bi zarari olur mu
Asafeymeninannesi Momhapy888 bende bir kaç defa ani korku yaşamıştım 🤦♀️şükür ki sıkıntı olmadı Dikkat edin ama siz 😊
Alarasel Momhapy888 cnm illaki oluyo ani bir ses bile korkutabiliyo insnı inşAllah bişi olmaz korkma Allaha emanet onlar
madl41 Momhapy888 Bende geçen balıkçıdaydım tam balık yerken bi baktım kedi kucağımda ama göz göze geldik birden görünce çok korktum bağırdım baya elim ayağım titredi Karnıma ağrı girdi ama eve geldik uzandım bebişi hissedince bişe olmadığını anladım😊 Allah onları koruyor korkmayın bişe olmamıştır🥰
Bahara Momhapy888 bende çok ani korkular yaşıyorum böcekten çok korkarım ben balkona falan giriyor bazen napacağımı şaşırıyorum koltuklara çıkıyorum eşime Kerimcan Durmaz gibi “öldür onuuuğğğ” diye bağırıyorum. 😂
Momhapy888 Asafeymeninannesi insallah olmaz ya esim yakaladi ama hala tedirgin geziyorum evde su an karsima ciksa düser bayilirim heralde
Asafeymeninannesi Momhapy888 fareden bahsediyoruz gayet normal ama yakalanmış bak ne güzel ☺️ Unut gitsin 🤗
Snglmhmt Evde yemek yaparken düdüklü patladı elimde bomba gibi o an kalbim durdu sandım kendime gelemedim ama çok şükür bebeğime bişey olmadı olmazda yani öyle korkuyla Rabbim koruyor onu
defne55 Momhapy888 bazen evde eşim bi anda karşıma çıkıyor normalde gündüzleri tek olduğum için unutuyorum evde olduğunu bianda görünce yerimden sıçrıyorum resmen bi sorun olmuyo bebeğe alıştı artık:)
masalsii Momhapy888 son dört gündür o ani korku bendede var böyle birini aniden gördüğümde yüksek bi ses duydugumda ödüm patlıyor yerimden sıçrıyorum çok garip birşey🤷🏼♀️