Boldie Berna_1997 benim de ilk sikayetim oydu bebek toplaniyor sanmistim nstde sanci cikti ciger gelistirici vuruldu 2 doz iyi ki de vurulmusuz 2 gun sonra doguma alindim
Boldie Berna_1997 dikkat edin ben farkedemedim malesef sanci oldugunu bebek toplaniyodur diye dusundum
Tulaysezer Boldie kardesim 20 yil once 1 300 dogmustu. 2 ay kuvwzde kaldi. Ciger gelişimi yoktu. Neyse şimdi universite öğrencisi aslan gibi. Saglikla evine gotureceksin. Hic üzülme
Boldie Anneoluyorr1 yarin hayirlisiyla cikicaz masallah pasanin durumu cok iyi buyuk ihtimal 33. Haftanin bitmesini bekliyorlar
25agustos Boldie Allah sağlık sıhhat versin canım. Ben 34 haftadayım benim de sahaba karşı uyurken suyum geldi. Acılma sancı yok. Yarın sabah sezaryen olacağım 2300 gram kızım. Sen normal mi doğurdun
Sezen_cnarr Boldie maşallah barik Allah kilosu iyi doğmuş herhangi bir sağlık sorunu yoksa bence çok kalmaz kuvezde benimde erken doğum riski var daha önceden yaşadığım için böyle bir durumu karnım çok sık toplanıyor benimde