elissa clmmmmm sen takilmissin seni gördüm korktum aman kalsın ya cahil ligine kurban olurum ben senin gibi olmaktansa
clmmmmm elissa senden gelecekler babasına çekerse ya çoşkun ya nuri alço olur mübarek elinden kimse kurtulamaz😅😅😅😃🤣🤣🤣
elissa clmmmmm sana kaldı eşimi yorumlamak haddini bil adam gibi benle hallet derdini çölü cocu katma Asabi mi bozma benim seviyesiz
clmmmmm elissa zekan yrlerde tatlım zorlama o güzel beynını daha fazla eror verrsin bakk hadii işine yaa
clmmmmm elissa benm sennle ne derdim olabilir yaa dün ki yorumlar içine bayagı bi oturmuş anlaşılan ki başka açılan postta bile kendini ortalıga sürüyosun... tühh çok korktum görüyomusun korkudan bacaklarımın bagı çözüldü affet ablaa😅😅😅🤣😃
AkileUqur elissa ama baksana sinirlenmiş gibisin gerilmissin çelik zırhlı duvar gibi.. yaptigin yorumlarını bı oku tekrardan.. ki ilk demişsin dalga geçtiler postunla diye koymuş sana dünden 🤣🤣
elissa AkileUqur seviyesiz konuşanlar onlar k bakmayin kimsenin bana laf demeye hakkı yok hele esim ve cocuguma
elissa clmmmmm sizin gibileri inan onemsemiyor um kırk diye demedim sen değişik birseysin o yüzden aile es kavramından anlayacak değilsin sana anlatacak değilim ki anlamazsin
AkileUqur elissa eee post komik ve ilgi çekici olunca herkes yapıştırdı lafı.. sana da tecrübe oldu işte.. açmazsin öyle kurtulamadim yapma dedim yinede yaptı diye😅
clmmmmm elissa önemsemiyonda ondanmı çıldırdın israrla cevap veriyosun verme arkadaşım cevap sanada eglence çıktı işte ne güzel😄