elissa AkileUqur sana mi battı kocam ilgilenir ilgilenme m sen ilgilenecek biri yok diye burdasin anladım seni yazik
clmmmmm elissa yavruu sen kimle dans ediyon yerini bil artık cidden uza SIKTIIIN anlamak için biraz zorla beynini
Leyliiii Ayguns karşıdaki bayanı sadece bir postta bilmediği birşeyi yaşına vereceğinize cahillikle dalga geçip gülüyorsanız bana vazife öğretmenim diyorsunuz öğrencilerinize de mi böyle davranıyorsunuz
clmmmmm elissa aa ilgilenincede adamın elinden kurtulamadım diye post açıyon acaba eşin öyle bi post açtıgını ögrense napar çok merak ettim
AkileUqur elissa bnm ilgilenenim olmasa senin gibi salakça bı post açarım yapma .. dedim yapti kurtulamadim falan diye.. ayy komiksin küçük kız.. altta kalınca böyle cirkefkesiyorsun işte. Çocuk karakter.
AkileUqur elissa o zaman bnm yazdığıma cvp ver.. kuş beyinli çocuk. Sana kötü laf etmedik yapmazsın böyle post açmazsin yoksa böyle alay konusu olur dedik.. Ortaya laf atar gibi isimsiz cvp yazma..kişiye yaz ok.
Ayguns elissa sen herkese açık bi post açarsan buna cevap verecek kişilerede karışamazsın. Her yoruma hazır olman gerekir iyi veya kötü. Ve benim yaptığım yorum seni ilgilendirir. Üçüncüye ne düşer konuşmayalım şimdi 😁
clmmmmm elissa yaa sen beni çok güldürüyosun uslu çocugun arkasından çirkef insan çıktı bak bak çokmu damarına bastım yaaa hemen hakaret bana böyle gerçek yüzünle gell😅