Burada kimsenin kimseyi yargılamaya, hor görmeye hakkı yok arkadaşlar. Herkes aynı dünya görüşüne, aynı dini inançlara, aynı kültüre vs sahip olmak zorunda değil. Burada herkes deneyimlerini paylaşıp birbirine yardımcı olmaya çalışıyor ya da hiç bir Bilgisi yoksa üzüntüsü için dua edip, mutluluğunu paylaşıyor.
Amaaaaaa bazı hanım ablalar sanırım bunlar zaten doğuştan kötü fıtratlı olan ablalar, evde can sıkıntısı, koca ilgisizliği, hormonların halay çekmesi ve kendince bir sürü sebeple birileri kendilerine uymayan bir şey yazsa da saldırsam diye bekliyor. Geçenlerde kızcağızın biri Sigarayla ilgi bir post açmış tabi bir çok kişide linç etmişler, bende onların bazılarına cevap yazdım dayanamayıp;
biri demiş ki “sen daha Sigarayı bırakamıyorsun yazık o çocuğa”, bu ne demek bu senden anne olmaz demek, bu sen o çocuğa daha neler yaparsın demek, bu sigarayı bırakamayacaktın ndn çocuk yaptın demek! Ben de bu ablaya kısaca ukalalık yapmışsın pis ağzını çek gibisinden bir şey yaZdım, ablada beni savcılığa verecekmiş hakaretten. Versin sorun yok, orasında değilim!
Demem şu ki hanımlar burada herkes anne adayı, anne olmak istiyor ya da anne olmuş, herkesin evladı kendine değerli, herkes evladını önemser. Nasıl bir keyif alıyorsunuz birbirinizi kırmaktan, üzmekten. Birbirisi sizi üzünce hamile kadını nasıl üzersin goygoyuna giriyorsunuz ama siz başka bir anneyi üzerken onun hamile olması umrunuzda olmuyor. Rabbim kimin anne olup kimin olmayacağını size soracak değil, tövbe haşa siz de Allah değilsiniz o yüzden kimse üZerine vazife olmayan şeylere burnunu sokmasın. Birinin derdine sıkıntısına derman olabilmek adına Öneriniz varsa söyleyin Allah katında iyi insan olursunuz, kötü şeyini de eleştirip kırmadan önce bi özümseyin size küpe olsun Rabbim göstermesin biz yapmayız belki ama anne oluyoruz evlatlarımız yaşatır kim bilebilir. Rabbim zaten şu büyük büyük konuşup kınayanları, burnun ucuyla bakıp küçümseyenleri, o küçümseyip kınadığı şeyi yaşatmadan canını almasın, en büyük ders bu olur sanırım!!!